Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Se reiau cursurile de formare pentru partenerii de servicii. Echipa de instruire Schmitz Cargobull pornește din nou la drum

Pentru o lungă perioadă de timp, din cauza pandemiei în curs de desfășurare, cursurile de formare a partenerilor de servicii ale Colegiului Cargobull nu au mai putut avea loc fizic. Acest lucru se schimbă acum și din ce în ce mai multe cursuri de formare în țară și în străinătate pot avea loc din nou.

În ultimele săptămâni, partenerii de service Schmitz Cargobull din Germania, Turcia, Elveția, Finlanda, Maroc, Spania, Anglia, Olanda, Croația, Slovenia și Bulgaria au fost instruiți în ceea ce privește utilizarea sigură și profesională a Schmitz Cargobull S.CU. Scopul acestei instruiri este de a califica participanții pentru a opera în mod independent unitatea de refrigerare S.CU, de a o repara și de a efectua toate lucrările de întreținere.

Pentru a obține competențele necesare, formarea este o combinație de module teoretice și practice. Cunoștințele dobândite în teorie sunt puse direct în practică, astfel încât se consolidează rapid, iar întrebările ulterioare pot fi abordate direct. Cursurile de formare S.CU sunt conduse în prezent de 3 formatori:

Tom Mohl (Scandinavia, Marea Britanie, Irlanda), Joao Botas (Europa de Sud, Africa), Max Gruber (Europa Centrală). Max Gruber spune că: „Este foarte important pentru noi să ne formăm complet partenerii noștri de servicii. În acest fel, clienții noștri pot fi siguri că fiecare partener de service îndeplinește standardele noastre Schmitz Cargobull. Tocmai amestecul de practică și teorie face ca instruirea să fie atât de reușită. În plus, schimburile dintre cursanți sunt foarte îmbucurătoare și nu s-ar întâmpla în același mod dacă s-ar fi desfășurat online.”

Pentru lunile următoare sunt planificate și alte cursuri de formare pentru partenerii de servicii pe diverse teme.

Articole similare

Ad