Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Elis Pavaje investește 20 de milioane de euro la Arad în cea mai mare fabrică a grupului

Elis Pavaje investește 20 de milioane de euro la Arad, într-o nouă unitate de producție, cea mai mare a companiei, ale cărei lucrări sunt în plină desfășurare. Platforma noii fabrici se întinde pe o suprafață de 110.000 metri pătrați, iar capacitatea tehnologică a liniei de producție va fi de 7.000 de metri pătrați de pavele/zi.

Lucrările pentru construcția celei mai mari fabrici Elis Pavaje sunt în plina desfășurare, la Arad. Cu o investiție de 20 de milioane de euro, cea de-a cincea fabrică din rețeaua companiei va produce atât produse standard – pavele, dale, borduri, elemente prefabricate din beton – cât şi produse speciale, afirmă Elis Pavaje într-o postare pe o platformă de socializare. Platforma noii fabrici se întinde pe o suprafață de 110.000 metri pătrați, iar capacitatea tehnologică a liniei de producție va fi de 7.000 de metri pătrați de pavele/zi.

Compania Elis Pavaje și-a reconfirmat poziția de lider al pieței prefabricatelor de beton, conform unui studiu independent realizat de Neomar Consulting la începutul acestui an – „Analiza pieței românești de prefabricate din beton de mici dimensiuni” a comparat activitatea principalelor companii din domeniu. Obiectivele pentru 2022 vizează o creștere a cifrei de afaceri cu peste 20%, în condițiile în care noua fabrică va fi deschisă în partea a doua a anului. 

Elis Pavaje este o companie privată 100% românească și un business de familie fondat în 1991 în Petrești de Elisiu Goța. Compania comercializează prefabricate din beton vibropresat precum dale, elemente de pavaj, borduri, rigole, elemente pentru gard și oferă servicii profesionale de la consultanță, proiectare și până la execuție pentru proiecte rezidențiale sau comerciale.

Articole similare

Ad