Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bridgestone oferă o soluție integrată pentru gestionarea unificată a anvelopelor și a flotei

Fleetcare reprezintă evoluția conceptului Total Tyre Care și combină gama de anvelope premium Bridgestone și soluțiile de gestionare a anvelopelor cu soluțiile de gestionare a flotelor oferite de Webfleet, o soluție telematică pentru flote. Scopul este de a permite proprietarilor de flote să își reducă costul total de proprietate prin intermediul pachetului complet al unui partener central de mobilitate.

Flotele cer cele mai înalte niveluri de eficiență, confort și durabilitate. Noua soluție integrată de gestionare a anvelopelor și a flotei Fleetcare de la Bridgestone este concepută pentru a oferi clienților de flote o gamă largă de beneficii, inclusiv reducerea costului total de proprietate, maximizarea satisfacției clienților, economii de timp, respectarea reglementărilor și creșterea sustenabilității, siguranței și securității.

Fleetcare permite, de asemenea, beneficii de afaceri prin IoT și analize și servicii bazate pe date, potrivit producătorului. Soluția este concepută pentru administratorii de flote de vehicule comerciale care caută un pachet de soluții cuprinzător și modular. Sistemul extinde și unifică sarcinile zilnice prin controlul costurilor și automatizare.

Se așteaptă ca soluția integrată să transforme piața parcurilor auto prin oferirea de soluții de gestionare a anvelopelor și a parcurilor auto, cu date și rapoarte integrate și în rețea – toate acestea în cadrul unui singur contract cu un partener central.

Obiectivul Fleetcare, care va fi susținut și la IAA în septembrie, este că, datorită utilizării combinate a datelor referitoare la anvelope și la vehicule, oferă clienților săi soluții de întreținere mai inteligente și mai predictive, care ar trebui să ducă la o performanță optimizată și la mai mult confort.

Articole similare

Ad