Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Doar softurile profesionale aduc eficienta in activitate

Reprezentantii Aptus Software atrag atentia asupra importantei pe care o are folosirea unui soft profesional, dar si a integrarii acestuia cu operatiunile din depozit, in special cu WMS. Aptus a implementat un sistem de management al depozituluim la FrieslandCampina, iar una dintre problemele dinaintea implementarii era aglomeratia din zona de pregatire a comenzii pentru livrare.
 

Dupa implementare, zona a fost eficientizata, deoarece WMS aloca taskuri de piking pentru un palet intreg doar cand masina se prezinta la incarcare, altfel, sistemul aloca vocal doar task-uri de tip „la bucata“. Concret, stivuitoristul primeste un singur task, merge sa ia paletul intreg din zona de depozitare si il incarca in masina, eliminandu-se pasii intermediari.
La un alt client, prin folosirea sistemului Aptus, organizatorul de transport are vizibilitate foarte buna asupra lungimii pe podea a marfii pregatite pentrun livrare, iar astfel se stie daca marfa pregatita incape sau nu in masina comandata. Deoarece pana la implementare, se intampla deseori ca un palet sa ramana pe dinafara, ceea ce scadea eficienta in depozit si in transport.

Articole similare

Ad