Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Rezultate bune pentru Gebrüder Weiss, 415.000 de transporturi și 30.000 de comenzi în portalul myGW

Gebrüder Weiss România, unul dintre principalii jucători ai pieței locale de transport și soluții logistice, a gestionat 415.000 de transporturi și 30.000 de comenzi prin platforma myGW, lansată anul trecut, potrivit unei declarații de presă.

Portalul digital s-a dovedit a fi un real succes după primul an de funcționare, înregistrând în primele 3 luni 30.000 de transporturi și o rată bună de adopție de 400 de utilizatori în acest timp, conform mărturisirilor Directorului General Gebrüder Weiss România, Viorel Leca.

Cele mai accesate servicii în rândul clienților români au fost track&trace, managementul documentelor și ebooking.

Soluția myGW a prezentat un real interes, datorită informațiilor oferite în timp real, disponibilității 7/7, 24h/zi, conform feedback-ului utilizatorilor. De asemenea, clienții pot găsi informații centralizate despre fluxul de mărfuri pentru transportul terestru, transportul aerian și cel maritim, precum și logistica depozitării.

La nivel global platforma myGW este folosită în 25 de țări de peste 6.000 de clienți și 16.000 de utilizatori.

Gebrüder Weiss România și-a extins volumul de investiții în ritm cu creşterea interesului pentru soluţii tech şi digitalizare în ultimii doi ani. Totodată, compania este într-un proces de transformare digitală și are ca obiectiv investiții în echipamente pentru transfer electronic de date, pentru programe de planificare a mărfurilor și a rutelor, precum și în optimizarea fluxurilor pentru bunuri și resurse.

Portalul myGW furnizează acces permanent la serviciile companiei, oferă o autonomie operațională și asigură date complexe utilizatorilor. Facturile sau dovezile de livrare pot fi găsite online, iar comenzile pot fi lansate electronic. În privința prețurile de transport, acestea pot fi stabilite într-un timp scurt, doar cu un singur click.

Mai mulți reprezentanți ai unui client Gebrüder Weiss pot comunica online prin intermediul aceluiași instrument și pot monitoriza procesele transparent oricând.

Articole similare

Ad