Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

International Lazar Company isi continua cresterea

International Lazar Company (ILC) anunta pentru anul acesta o crestere a cifrei de afaceri comparativ cu 2013 in special datorita unui nou contract de transport castigat in septembrie. Iar anul 2015 se asteapta sa fie unul inca si mai bun, desi preturile nu au crescut nici pentru cursele pe baza de contract si nici pentru cele spot. Dar, deoarece carburantul s-a ieftinit in afara tarii, compania intentioneze sa alimenteze mai mult de aici. Exceptie fac vehiculele ce lucreaza pe transport intern.
 

ILC a sarbatorit de curand 20 de ani de activitate, timp in care si-a crescut treptat flota de la doua camioane la inceputul activitatii la aproape 500 de unitati. Alte achizitii de flota sunt vizate pentru vara anului viitor, insa doar pentru inlocuirea unor vehicule mai vechi.
Compania a construit si trei depozite de logistica, dintre care unul de 8.000 m2 a fost inchiriat pana in 2022 de Leoni Wiring Systems, acesta fiind extins in 2013 cu inca 18.000 m2. In prezent sunt in constructie alte doua cladiri, de 8.000 m2 si 4.500 m2.

Mai multe amanunte despre evolutia ILC puteti citi in numarul din decembrie al revistei Tranzit.

Articole similare

Ad