Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noyes Technologies – IFOY Start-up of the Year 2022

Premiul IFOY AWARD 2022 la categoria „Start-up of the Year” a fost acordat companiei Noyes Storage de Noyes Technologies. Juriul a votat primul sistem de nano-logistică alimentat de robotică, ultra-dens, automatizat și foarte flexibil, care a ajuns pe primul loc în această categorie.

Comportamentul clienților din sectorul alimentar este astăzi mai dinamic și mai volatil ca niciodată. Furnizorii de sisteme logistice din zonele urbane se confruntă cu provocarea reprezentată de chiriile scumpe din centrele urbane, costurile ridicate ale forței de muncă și dorința clienților finali de a-și primi comenzile din ce în ce mai repede. Acest lucru necesită sisteme rapide care trebuie să emită un zgomot extraordinar de mic. Noyes oferă primul sistem de nano-logistică acționat robotic, ultra-dens, automatizat și foarte flexibil, special pentru logistica urbană.

Noyes poate automatiza chiar și cele mai mici zone cu ajutorul tehnologiei sale de depozitare și, în consecință, permite timpi de livrare rapizi la un preț accesibil. Până la 2.000 de unități de stocare (SKU) pot fi comprimate într-un depozit de 30 de metri pătrați, de exemplu. În centrele orașelor, unde este permisă doar o încărcătură la sol de cel mult 250 kg pe metru pătrat, nivelul de zgomot deasupra unei astfel de unități de nano-depozitare poate fi de doar maximum 35 dB cu fereastra deschisă. Acest lucru este deosebit de important atunci când o clădire este utilizată în scopuri mixte, ca locație logistică și clădire rezidențială. Sistemul plug-and-play Noyes Storage funcționează cu module de 500 mm x 700 mm. Pentru fiecare modul se calculează un timp de instalare de numai 10 minute, iar acest lucru se poate face la sediul clientului ́în timpul funcționării. Pe un singur suport încap până la 8 cutii. Primele 70 de depozite cu 1.000 până la 1.500 de module vor fi vândute până la sfârșitul anului 2022. Punctul culminant: până la sfârșitul anului 2022 vor fi integrate și module cu răcire.

Datorită modularității sale, depozitul Noyes poate fi optimizat pentru orice plan de etaj. Sistemul de rafturi a fost conceput împreună cu o echipă de dezvoltatori din Liban. Robotul de transport cu un sistem de control dezvoltat de sine stătător care funcționează în el și care poate transporta containere cu o greutate de până la 60 kg este fabricat din aluminiu și cântărește 20 kg, dar ulterior va ceda locul unei injecții de plastic cu o greutate de maximum 10 kg. Pentru a face să funcționeze unitatea de nano-stocare este nevoie doar de o conexiune de 230 V. Pentru a fi „complet” disponibil în timpul orelor de vârf, robotul se conectează cu pinii săi de încărcare la stația de încărcare în perioadele cu cerere redusă.

Clienții din aproape toate industriile pot beneficia de o utilizare semnificativ îmbunătățită a spațiului cu ajutorul sistemului de stocare ultra-densă de la Noyes. În comerțul electronic, acest lucru permite realizarea de economii în depozitele centrale, pe lângă economiile de spațiu, în special în etapele procesului de pick & pack. De asemenea, soluția reduce riscul de erori de picking și de retururi costisitoare. În Q-Commerce (Quick-Commerce), fie sortimentul existent poate fi extins, fie spațiul existent poate fi redus datorită depozitului înalt.

Depozitul urban ultra-dens de nano depozite ultra-dens de la Noyes este deosebit de adaptat la nevoile companiilor de proximitate față de clienții lor. În centrul de nano-depozitare, clienții finali din zonele urbane pot fie să-și ridice singuri produsele, 24 de ore din 24, fie ca furnizorii de servicii de livrare să ducă produsele la clienții finali în mod sustenabil și fără emisii, cu bicicleta sau e-bike. Cu un ROI de 12 până la 16 luni – în funcție de opțiunea cu sau fără o soluție de răcire – achiziția NoyesStorage se amortizează relativ repede și chiar și cu un buget mic.

Articole similare

Ad