Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ELB-Lock® blocheaza si armeaza automat usile remorcii

Sistemul ELB-Lock® de la Trans Safety Locks blocheaza automat usile din spate ale remorcii dupa ce au fost inchise, bolturile de zavorare fiind actionate imediat de un motor care poate fi instalat pe partea interioara a acestora. Pentru un nivel si mai crescut de siguranta, dupa blocarea usilor sistemul ELB-Lock® poate fi armat, ceea ce inseamna activarea tuturor senzorilor (de lumina si de miscare) si a dispozitivelor de alarma. Inovatia esentiala a acestui sistem de blocare este unitatea inteligenta de control (ICM) cu ajutorul careia pot fi transmise mesajele de alarma catre o statie de monitorizare, astfel fiind prevenite deschiderile neautorizate ale usilor remorcii.
 

Pentru dezarmare si deschiderea usilor au fost dezvoltate coduri speciale de 8 cifre (VariO Code) care sunt valide o singura data. Aceste coduri, ce pot fi trimise catre sofer pe telefon, trebuie introduse prin intermediul tastaturii unitatii de control sau pot fi trimise direct de la statia de monitorizare catre ICM, via telematica, cu avantajul armarii/dezarmarii sistemului fara implicarea soferului.
Un aspect esential al acestui sistem este faptul ca este invizibil din exterior, prevenind astfel sustragerea bunurilor, manipularea acestora, contrabanda sau ascunderea unor transfugi etc. Monitorizarea usilor este de asemenea importanta pentru transportul cu temperatura controlata (de alimente sau produse farmaceutice), nepermitand vreo influenta din exterior care sa afecteze temperatura interioara.

Articole similare

Ad