Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz demareaza a treia editie a programului educational Mobile Kids

In perioada 17 noiembrie – 15 decembrie 2014, Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, a organizat a treia editie locala a programului educational international Mobile Kids. In cadrul acestei editii, aproximativ 3.000 de copiii din clasele pregatitoare si primare din peste 15 scoli din Bucuresti au participat la sesiuni active de informare pe tema sigurantei rutiere.
 

In cadrul lectiilor sustinute in scoli, voluntarii Organizatiei Salvati Copiii le-au explicat celor mici regulile de circulatie si i-au invatat importanta abordarii unui comportament corect, de la o varsta frageda, ca pietoni si ca pasageri, in mijloacele de transport personal sau in comun. MOKI, mascota programului, a fost alaturi de copii si i-a stimulat sa participe activ pe parcursul lectiilor interactive, insufland o nota distractiva intregului proces.
La sfarsitul fiecarei sesiuni, copiii au fost invitati sa completeze un test pentru a le fi verificate cunostintele proaspat dobandite, iar la final au fost premiati pentru activitatea lor.

Articole similare

Ad