Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

5-7 august: camioane modificate la show-ul Truck Tuning Art la Alba-Iulia

Asociatia Truck Tuning Art va organiza sambata, 6 august a.c., concursul anual de camioane modificate („tunate“). Evenimentul va avea loc la Alba Iulia si va începe de vineri după-amiaza, cu un tur de onoare al cetății realizat cu toate camioanele participante, la ora 19:00, pe traseul Ambient-Ampoi 1-Centru-Gara-Casa de Cultură-Calea Moților-Strada Gemina – urmând ca acestea să își facă intrarea triumfală cu mii de cai putere în șanțurile cetății.

Sâmbătă se vor desfășura prezentarea și jurizarea camioanelor participante la secțiunile de concurs, publicul fiind, de asemenea, antrenat în votul pentru titlul onorific “Cel mai tare din Cetate”.

Camioanele se vor putea înscrie la una sau mai multe dintre secțiunile: Best Truck of the Show, Best Paint, Best Interior, Best Sound, Best Exhaust Sound si Best Holland Style.

O dată cu lăsarea serii, toate camioanele vor face un show de lumini și umbre  cu tot ce au ele în dotare. Evenimentul va continua cu un concert susținut de Luminița Pușcaș și alți artiști. Organizatorii promit și alte momente surpriză.

Duminică (7 august) va avea loc premierea participanților la categoriile de concurs. Premiul onorific Cel mai tare din Cetate va fi înmânat de primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

Evenimentul se va încheia la orele 16:00 cu un nou tur al camioanelor participante pe Șoseaua de Centură a municipiului Alba Iulia.

“După o perioadă de pauză de doi ani, ca urmare a pandemiei, anunțul realizării unui astfel de eveniment a fost primit cu o largă deschidere de către autoritățile locale, precum și de către publicul pentru care a fost conceput”, a declarat Florin Tomuta, fondatorul asociatiei Truck Tuning Art.

Potrivit comunicatului Asociatiei, evenimentul a luat naștere din dorința de a reuni mai mulți pasionați de truck-tunin, fenomen care a început să se dezvolte și la noi în țară destul de mult în ultimii doi ani. Confirmarea a venit odată cu prima ediție a show-ului din 2019. Daca vreti sa revedeti Concurentul cu cel mai frumos interior la competitia din 2019: https://www.youtube.com/watch?v=w8KULxIHCsM

Aby-Yna – o prezentare excelentă făcută de mezimul familie, un școlar de toată isprava: https://www.youtube.com/watch?v=gU8VefLqlus

Pagina eveniment: https://fb.watch/eu1f5kJ7Z_/?mibextid=DEOvRC

Articole similare

Ad