Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ofertele pentru Germania sunt cele mai dese

Putin peste 54% din ofertele de marfa postate pe BT sunt pentru transport local, urmand ca preferinta Germania, cu 7,37%, Italia (5,51%), Polonia (2,48%), Franta (2,44%), Ungaria (2,36%), Austria (1,77%), Olanda (1,36%), Cehia (1,32%), Spania (1,19%) si Belgia (0,88%). Pentru export sunt disponibile marfuri catre Germania (2,05%), Franta (1,63%), Italia (1,58%), Ungaria (0,87%) si Austria (0,77%).
Pe platforma TimoCom cele mai cautate destinatii pentru cei care efectueaza transporturi internationale si intracomunitare sunt tarile vestice, dar firmele romanesti sunt interesate si de cabotaj. „In totalitate putem spune ca pe bursa zilnic sunt postate 450.000 de oferte de transport international de marfa si de vehicule disponibile.

In topul preferintelor se afla tarile din Europa de Vest, cum ar fi Germania si Benelux. Evolutia cifrelor este in ascensiune fata de cele din anul trecut si, luand in considerare ultimele tendinte, ne asteptam la o crestere continua si in 2015.“, a explicat Marcel Frings, chief representative TimoCom.
Asa cum a aratat Gabriel Sirbu, director de vanzari pentru Europa de Est in cadrul Trans.eu, „Germania si Polonia sunt destinatii preferate, iar sursele de marfa din Germania, din nou, Italia si Benelux au devenit si ele din ce in ce mai prezente. In privinta destinatiilor, schimbari majore au fost inregistrate in privinta Rusiei, din cauza situatiei politice. Practic, firmele din vest au incetat sa mai efectueze transport catre aceste destinatii. Un exemplu este Polonia, unde, din cauza embargoului asupra produselor de origine poloneza, numarul de oferte a scazut cu 33,6%.“

Articole similare

Ad