Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vanzari bune de camioane DAF noi, „dar se putea si mai bine“

EVW Holding a livrat in 2014 peste 500 de camioane DAF noi, cifra aflata „in linie cu asteptarile noastre, desi se putea si mai bine“, asa cum arata directorul de vanzari Adrian Gorcea, iar lor li se adauga circa 120 de vehicule noi DAF achizitionate de filialele din Romania ale unor multinationale, carora importatorul le-a oferit intermediere si sprijin.
Din cele 500 de unitati vandute direct au fost 60 de LF, model aflat in crestere fata de 2014, peste 30 de CF (25 de constructii in diferite configuratii – autotractor cu semiremorca basculabil sau variante 8×4 cu diferite suprastructuri – si sapte pentru international) si restul, XF.
 

Doar 80 dintre camioanele noi vandute in 2014 au avut motor Euro 5 – 15 LF si restul XF, iar acestea din urma, poate surprinzator, au fost cumparate de firme care fac transport international.
Directorul de vanzari EVW Holding crede ca punctele forte ale camioanelor olandeze sunt raportul corect calitate/pret si valoarea de revanzare buna, datorata si pachetelor integrate, cu buy back garantat dupa 3-5 ani.

Articole similare

Ad