Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transmisia automata creste in ochii romanilor

Adrian Gorcea, director de vanzari EVW Holding, apreciaza foarte mult profesionalizarea celor care se ocupa de achizitii in firmele de transport, care face sa nu mai primeze pretul. „In 2014 nu a mai fost o «batalie a preturilor», ca inainte, ci a fost o lupta tot mai puternica pe pachete complexe si o preocupare tot mai mare de a gestiona costurile, mai ales cele pe termen lung.“
Una dintre cele mai importante schimbari aparute in 2014 in comportamentul cumparatorilor de camioane DAF a fost preferinta pentru transmisii automate in combinatie cu frana suplimentara MX engine brake, dezvoltata de DAF – care au echipat 180 de camioane anul trecut – in defavoarea cutiei de viteze manuale in combinatie cu intarder.
 

„Aceasta schimbare ma bucura“, arata Adrian Gorcea, „deoarece transmisia automata reprezinta viitorul“. Si aici a fost tot meritul camioanelor DAF Euro 6 oferite spre testare – care au reusit sa convinga transportatorii de avantajele aduse de noile dotari – dar si al pachetului integrat si al vizitelor la fabrica, in care specialistii producatorului olandez au oferit toate informatiile tehnice necesare.

Articole similare

Ad