Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FIV Trans, Marele câștigător al concursului de frumusețe de camioane Truck Tuning Art

Firma dâmbovițeană Fiv Trans a câștigat premiul “Cel mai tare din Cetate”, desemnat de voturile vizitatorilor festivalului Truck Tuning Art care s-a desfășurat în Alba Iulia între 5 și 7 august. La vot au participat 1000 de vizitatori, care au fost cuceriți de camionul Scania al firmei Fiv Trans, cu o pictură exterioară de excepție cu motivul Venom.

“Fiul meu iubește super eroii, de aceea am ales să pictez pe camioanele noastre astfel de motive de super eroi”, a declarat cu emoție Viorel Fiv, proprietarul firmei Fiv Trans, care a avut în competiție 7 camioane, toate Scania, două dintre ele având cabina complet pictată cu Venom, respectiv Batman.

Fiv Trans a participat în urmă cu câteva luni și la Transpotec Logitec la Fiera Milano, unde a câștigat Marele premiu. Camionul Venom a câștigat la Alba Iulia și Premiul I la categoria “Best Interior”, cu un aranjament elegant, în nuanțe de alb și albastru, realizat de firma Durraccio, cu o tradiție de patru generații în transformarea interioarelor de camioane.

Fiv Trans a mai câștigat două premii și la alte categorii, fiind una dintre companiile cu cele mai frumoase camioane nu numai din România, ci și din toată Europa.

Vă invităm să urmăriți un interviu cu Viorel Fiv, cel care a ales să-și satisfacă visul frumos, dar extrem de costisitor, de a-și transforma camioanele în adevărate limuzine, în revista Tranzit de septembrie, care va apărea pe 29 august, in care vor fi prezentate toate camioanele premiate la Alba Iulia.

De asemenea, un interviu filmat la festival, înainte de finalizarea competiției, este postat pe pagina de FaceBook a revistei Tranzit.

Articole similare

Ad