Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hellmann recrutează și investește în calificarea profesională a viitorului

Hellmann Worldwide Logistics, furnizorul global de servicii logistice, a reușit să recruteze 190 de muncitori din 24 de țări, care să-şi înceapă cariera în Germania.

Astfel, compania revine la „nivelurile pre-Covid” în ceea ce privește numărul de candidaţi și poate continua anul record din 2019.

După doi ani de la lansarea digitală kick-offs, Hellmann a întâmpinat, din nou, actualii cursanţi la un eveniment organizat în sediul central al companiei din Osnabrück, sub motto-ul #futurelogisticshero. Ediţia a avut un program variat cu măsuri de consolidare a spiritului de echipă și informații de bază, privind începerea formării.

Compania globală şi-a majorat numărul de cursanţi pe Germania cu aproximativ 11%, față de anul precedent.

Încă de la început, Hellmann şi-a format principiile corporative în conceptul său profesional, precum sustenabilitatea, egalitatea de şanse și diversitatea, alături de digitalizare, acestea fiind şi criteriile de selecție ale candidaţilor, atunci când aleg o companie de formare.

„Lipsa muncitorilor calificați a fost vizibilă în compania noastră și ne-a provocat foarte mult. Aşadar, sunt mai mult decât mulțumit de recordul în vânzări pe 2021 şi am reușit să convingem mulți angajați începători în programul nostru variat de formare profesională. Faptul că am fost numiți pentru a patra oară consecutiv în acest an, drept companie de formare de top în cadrul studiului „Germany’s Best Trainers”, arată că suntem pe drumul cel bun și ne permite să privim în continuare pozitiv spre viitor. De exemplu, este foarte important pentru noi să oferim cursanțiilor noștri oportunitatea de a câştiga experiență într-un mediu intercultural și de a se dezvolta nu numai din punct de vedere profesional, ci și personal”,

a declarat Sven Eisfeld, Directorul Manager Hellmann Worldwide Logistics din Germania.

Articole similare

Ad