Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Primul serviciu de transport de marfă care leagă provincia Zhejiang de Țările de Jos

Primul tren de marfă care leagă provincia chineză Zhejiang de Țările de Jos este în curs de desfășurare. Trenurile de marfă vor pleca din Jinhua și vor avea ca destinație finală Venlo.

Han Zhou, co-fondatorul HIGO GmbH, a precizat că, începând din această lună, serviciul va fi programat în mod regulat pentru 2 călătorii în fiecare lună. Se așteaptă ca acest serviciu să contribuie la stimularea comerțului cu produse textile din China către Olanda.

Primul tren a plecat la 20 iulie, încărcat cu 100 de containere de marfă care transportau bunuri în valoare de aproximativ 3 milioane de euro, și a ajuns la Venlo pe 6 august, pentru o călătorie totală de 18 zile. Trenurile vor fi operate de HIGO GmbH. De la Jinhua trece prin Alashankou, Kazaksitan, Belarus, Polonia și, în cele din urmă, Venlo.

Trenul se va întoarce la Jinhua, transportând bunuri fabricate în Olanda, inclusiv hârtie de ziar, dispozitive electronice și echipamente medicale. În plus, potrivit China Railway Shanghai Bureau Group Co Ltd, călătoria de inaugurare a marcat cea de-a 400-a călătorie de transport de marfă China-Europa care a plecat spre Jinhua.

Articole similare

Ad