Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vasi Dobra, Andrey Trans Expedition: Cucerit de camioane din copilărie

Competiția Truck Tuning Art 2022 a premiat nu doar camioanele pictate, ci și camioanele cu cel mai bun sunet, cu cea mai puternică motorizare și cu cel mai spectaculos eșapament. La categoria Best Power, câștigată de Andrey Trans Expedition, locurile 2 și 3 au fost ocupate de Viking Trucking, din Alba Iulia, și de arădeanul Tamautotrans Chisindia.

Vasi Dobra, de la Andrey Trans Expedition, are doar 26 de ani și conduce un camion Volvo cu o pictură frumoasă moștenită de la cel care a vândut mașina, cumpărată de pe piața de autovehicule rulate. Vasi lucrează pe camion de la 21 de ani, alături de tatăl și fratele său, toți trei având firma de transport înregistrată în Câmpeni, județul Alba. Camionul pictat a fost cumpărat în 2019, încercând să îl întrețină cât mai bine, mai ales că toate camioanele firmei lucrează zi de zi. Modest, Vasi Dobra declara, înainte de anunțarea câștigătorilor, că nu a participat cu gândul de a câștiga vreun premiu, admirându-i pe ceilalți colegi care au adus în competiție camioane pictate superb și în care s-a investit mulți bani. “Eu am cumpărat doar câteva ornamente, dar am vrut să fiu prezent mai mult pentru atmosferă.”

Așa cum a spus și Florin Tomuța, însă, proprietarul Tomiflex și organizatorul evenimentului de la Alba Iulia, la categoria Best Power contează foarte mult și priceperea șoferului, iar la Vasi Dobra s-a văzut că a crescut de mic printre camioane, chiar dacă era unul dintre cei mai tineri șoferi prezenți la Alba Iulia.

Articole similare

Ad