Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Primele modele Axis concepute special pentru detectia temperaturii

Axis Communications anunta lansarea AXIS Q29 Temperature Alarm Camera. Noua serie permite utilizatorilor sa monitorizeze de la distanta temperatura echipamentelor critice aflate in diferite locatii.
Seria AXIS Q29 vine in doua variante de echipare din punct de vedere al lentilelor si detine un senzor ce ofera o rezolutie de 336×256 pixeli, senzor ce poate monitoriza temperatura atat a dispozitivelor aflate in proximitate cat si la distante mai mari.
Cu ajutorul sistemelor AXIS Q2901-E si AXIS Q2901-E este posibil sa se seteze mai multe zone de monitorizare care sa lanseze o alarma atunci cand temperatura ajunge la peste sau sub un prag pre-configurat.
 

Pentru a simplifica procesul pentru operator, camerele ofera ajutor vizual si capabilitati de detectie temperatura spot care pot previziona viitoarele probleme, indicand zonele cu un potential de risc ridicat, inainte ca acestea sa devina vizibile cu ochiul liber sau inainte ca echipamentele sa nu mai functioneze.
Datorita caracteristicilor Power over Ethernet (IEEE 802.3af) si folosirii unui singur cablu pentru functionare, seria AXIS Q29 este usor de instalat si poate fi facil integrata cu sistemele de securitate existente. AXIS Q2901-E PT Mount este un model alternativ care vine cu suport pentru portul serial RS485 / RS422 ce permite camerei sa fie usor de montat pe un cap-motor PT. Suportul pan / tilt permite scanarea unei arii largi de temperaturi critice.
AXIS Q2901-E ofera suport pentru instalare atat pe perete, cat si pe tavan. Aceasta camera video suporta Axis Corridor Format, care permite camerei deschidere spre un camp vizual vertical, potrivit pentru monitorizarea camerelor de servere sau suprafetelor cuprinse intre diferite acumulari/ denivelari sau antene. Camerele Axis cu alarma la temperatura sunt utilizate in principal pentru monitorizarea temperaturii la distanta cu posibilitatea de a seta alarme de temperatura. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru detectarea si protectia unui perimetru. Seria AXIS Q29 poate rezista conditiilor meteorologice dificile, iar carcasa ofera protectie la impact si acte de vandalism.

Articole similare

Ad