Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

BERD acorda Raiffeisen Leasing 132 de milioane de lei

Raiffeisen Leasing imprumuta 132 de milioane de Lei de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), pentru finantarea intreprinderilor mici si mijlocii (IMM). Acesta reprezinta primul imprumut acordat de BERD in moneda locala acordat unei companii de leasing de pe piata romaneasca si este destinat finantarii de echipamente si vehicule.
De la inceputul activitatii sale in Romania in 1992, BERD a alocat imprumuturi in valoare de peste 7 miliarde de Euro diferitelor sectoare din economia tarii, care au atras investitii aditionale de inca aproximativ14 miliarde de Euro.
 

BERD, detinuta de 61 de tari si de doua institutii interguvernamentale, sustine dezvoltarea economiilor de piata si a democratiei in tarile din Europa Centrala pana in Asia Centrala.
Raiffeisen Leasing este membra a grupului Raiffeisen Bank International AG – Austria si este prezenta pe piata din Romania inca din 2002. Principalii clienti ai Raiffeisen Leasing sunt companii, de la IMM-uri pana la companii multinationale, precum si municipalitati.

Articole similare

Ad