Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEODIS va achiziționa Need It Now Delivers pentru a-și consolida oferta pentru piața din SUA

GEODIS a anunțat astăzi că a semnat un acord pentru achiziționarea companiei americane Need It Now Delivers. Achiziția va permite GEODIS să își sporească semnificativ prezența în Statele Unite în domeniile logisticii contractuale și al livrărilor last mile. Achiziția va consolida, de asemenea, poziția GEODIS ca unul dintre cei mai importanți 10 furnizori de logistică din lume.

„Ambele companii au fost înființate de către GEODIS. Achiziția Need It Now Delivers este un pas esențial prin care ne vom consolida și diversifica ofertele în SUA, oferind clienților noștri o rețea globală și integrată de transport de marfă de la un capăt la altul în Statele Unite, de la transportul internațional la livrarea last mile. Această nouă achiziție reprezintă o etapă importantă, pe măsură ce continuăm să progresăm în realizarea planului nostru strategic, Ambition 2023.”

a declarat Marie-Christine Lombard, director general al GEODIS.

Need It Now Delivers operează o rețea națională extinsă de transport rutier de marfă cu peste 65 de locații ale companiei și 300 de puncte de distribuție, oferind o acoperire națională puternică, în special în estul Statelor Unite. Pentru a le oferi clienților săi soluții logistice complete de la port la ușă, compania este specializată în distribuție, livrare last mile și în logistică contractuală pe mai multe canale într-o gamă largă de verticale industriale cu creștere mare. Deținută în parte de conducere împreună cu fondul de capital privat Palm Beach Capital, compania cu sediul în New Jersey are aproximativ 2.000 de angajați și se estimează că va atinge venituri de aproape 750 de milioane de dolari în 2022.

„Afacerea noastră în domeniul lanțului de aprovizionare din SUA a crescut în mod constant în ultimii 10 ani”, a declarat Mike Honious, președintele și directorul general al GEODIS în America. „Cu serviciile, capacitățile și echipa de conducere de la Need It Now Delivers, ne vom extinde ofertele și vom sprijini strategiile de creștere ale clienților noștri.”

Această achiziție va consolida amprenta americană a GEODIS și portofoliul de servicii de comerț electronic, clienții putând beneficia de expertiza grupului în ceea ce privește expertiza lanțului de aprovizionare de la un capăt la altul în domeniul expedierii de mărfuri, transportului rutier, logisticii contractuale și livrării pe ultima milă.

„De la înființarea noastră în 1987, Need It Now Delivers s-a extins rapid pentru a se poziționa ca lider în industrie, cu un accent special pe omnichannel și livrarea last mile. Împreună cu GEODIS, echipele noastre pot continua să se bazeze pe acest impuls pentru a oferi clienților o rețea mai extinsă de servicii flexibile, eficiente și fiabile care, în cele din urmă, ne va permite să facem față cu succes dinamicii proiectate în industrie, cum ar fi creșterea continuă a comerțului electronic și lanțurile de aprovizionare din ce în ce mai complexe, care necesită necesitatea unor capacități omnichannel.”

a declarat Eric Mautner, directorul general al Need It Now Delivers.

Odată finalizată tranzacția, grupul GEODIS va avea aproximativ 15.000 de angajați în peste 200 de locații din SUA și peste 17.000 în America. Organizațiile combinate ale GEODIS și Need It Now Delivers ar fi generat 3,7 miliarde de dolari pentru întregul an 2021 în SUA.

Achiziția este supusă revizuirii și aprobărilor de reglementare, care se așteaptă să fie obținute până la sfârșitul anului 2022. Ambele companii vor funcționa ca întreprinderi independente și își vor desfășura operațiunile ca de obicei până la acel moment.

Articole similare

Ad