Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sameday, noul chiriaș Business Park Ștefănești

Sameday a semnat cu Globalworth și CATTED un contract pe 7 ani pentru o suprafață de aproximativ 2.600 de metri pătrați în Business Park Ștefănești. Contractul presupune punerea la dispoziție a unor spații cu folosință exclusivă destinate depozitării, birourilor, spațiilor comune sau parcărilor. Sameday va desfășura, începând cu finalul anului 2022, activități de logistică și de curierat în proiectul localizat în zona de nord a Bucureștiului.

Business Park Ștefănești este dezvoltat de Globalworth împreună cu partenerul său strategic, CATTED. Este un proiect de „small business” units in Ștefănești, un important pol industrial pentru zona de nord a Bucureștiului. Prima fază a Business Park Ștefănești va fi finalizată în Q4 2022, urmând ca livrarea integrală a proiectului să aibă loc în H1 2023.

„Decizia de extindere a spațiilor logistice este parte din strategia Sameday de consolidare a capacității operaționale, în vederea menținerii și îmbunătățirii timpilor de livrare și a răspunsului prompt la nevoile clienților noștri. Experiența dezvoltării rețelei easybox și a depășirii granițelor prin operațiunile dezvoltate în Ungaria ne-au demonstrat că alegerea punctelor de desfășurare a activității este importantă în succesul activităților noastre. Ne-am alăturat proiectului Business Park Ștefănești datorită facilităților oferite și colaborării excelente pe care o avem cu Globalworth. În continuare avem încredere că efectul pozitiv al acestei hotărâri și al celorlalte măsuri pe care le întreprindem se vor reflecta în experiența de livrare oferită.”,

a declarat Alin Abălașei, Chief Operational Officer Sameday.

Sameday a devenit recent și chiriașul Globalworth Square, cea mai tehnologizată clădire de birouri din portofoliul Globalworth.

„Este o mare bucurie să vedem că Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică și industrie ușoară a Globalworth, se dezvoltă în continuare. Am avut deplină încredere în noul partener, CATTED, și iată că modelul de business este deja unul de succes, oferind o mai mare flexibilitate de utilizare și capacitate de extindere față de depozitele logistice clasice. Având în portofoliul nostru și small business units, oferim o gamă largă de spații moderne adaptate nevoilor companiilor care operează în România. Prezența Sameday în Ștefănești ne validează buna colaborare și ne consolidează relația de business pe care am creat-o. Le mulțumim pentru încredere!”,

a spus Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România și Director Piețe de Capital Globalworth Group.

Business Park Ștefănești este localizat în zona de nord a Bucureștiului, cu acces facil la Centura Bucureștiului. Locația permite conexiunea rapidă cu centrul Bucureștiului prin autostrada A2. Proiectul va cuprinde 3 facilități industriale care totalizează o suprafață închiriabilă de 18.000 mp, dispuse pe un teren de 45.000 mp. Împreună, cele 3 clădiri vor oferi până la 24 unități de închiriat, cu suprafețe de depozitare de la 500 la 1.500 mp. Fiecare modul dispune de cel puțin 1 drive-in, cât și o rampă de andocare.

Articole similare

Ad