Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Opel Vivaro-e HYDROGEN – „Made in Rüsselsheim”

Producția modelului Opel Vivaro-e HYDROGEN și a modelelor surori din cadrul Grupului Stellantis a început la Rüsselsheim, Germania. Acestea sunt produse de unitatea Opel Special Vehicles (OSV).

Opel și Stellantis beneficiază de o experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea de vehicule electrice cu pile de combustie pe bază de hidrogen. În plus, Opel are o experiență de peste 2 decenii în domeniul combustibililor alternativi, cum ar fi CNG și GPL (gaz petrolier lichefiat).

Unitatea de producție de 1.500 mp, cu 70 de angajați cu înaltă calificare, poate construi câteva sute de unități ale vehiculului cu emisii zero pe an.

Forța de muncă calificată și flexibilă a OSV a sprijinit, de asemenea, ingineria în timpul fazei de dezvoltare a produsului actual și a construcției prototipurilor. Know-how-ul dobândit la Rüsselsheim va fi utilizat pentru producția viitoare de volum în uzine.

Conceptul de pile de combustie plug-in al Vivaro-e HYDROGEN permite instalarea întregului sistem de pile de combustie și a motorului de tracțiune sub capota vehiculului. Bateria care asigură puterea dinamică de vârf și frânarea regenerativă este montată sub scaunele din habitaclu. Sistemul de rezervoare de hidrogen de 700 de bari care furnizează hidrogen pentru pila de combustie este instalat sub vehicul, în aceeași poziție în care sunt plasate pachetele de baterii pentru vehiculul electric cu baterii Vivaro-e.

Opel Vivaro-e Hydrogen (2021)

Articole similare

Ad