Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waberer’s se bazează pe șoferii indieni

Așa cum deja anticipam în știrea din martie, primii șoferi recrutați în India de către gigantul maghiar de transport Waberer’s au sosit în Europa în al doilea trimestru al anului 2022 și se vor afla în curând la volanul camioanelor. Acest lucru a fost anunțat pe 4 august de către directorul general al companiei, Zsolt Barna, în timpul prezentării rezultatelor celui de-al doilea trimestru.

El a declarat că „sosirea primului grup de șoferi străini din India în cursul trimestrului a fost un pas important în viața grupului. Aceasta deschide ușa către o piață a muncii de o dimensiune care oferă o soluție pe termen lung la provocările pieței muncii. Noii colegi sunt foarte dedicați Waberer’s și muncii lor. După ce vor învăța regulile de transport în Europa, aceștia vor fi membri utili ai comunității și pot oferi o soluție pe termen lung la deficitul de forță de muncă, care este poate cea mai mare provocare cu care se confruntă industria în prezent. Poate fi un avantaj competitiv pentru Waberer’s să recruteze colegi din regiuni pe care concurenții noștri cu operațiuni mai mici nu le pot accesa”.

În cel de-al doilea trimestru, compania a obținut, de asemenea, un „rezultat semnificativ” prin emisiunea de obligațiuni de 111 milioane de euro. Suma obținută și rata favorabilă a dobânzii – în special pe fondul creșterii constante a randamentelor – asigură faptul că Waberer’s va putea face față provocărilor oricărui mediu economic negativ și va putea realiza planurile anunțate (inclusiv dezvoltarea depozitelor, înlocuirea flotei și extinderea regională) care vor îmbunătăți competitivitatea, în timp ce mulți dintre concurenții săi nu vor putea accesa fonduri de dezvoltare sau o vor face doar cu costuri tot mai mari.

În al doilea trimestru din 2022, Waberer’s a generat o cifră de afaceri de 173,2 milioane de euro, în creștere cu 15,5% față de aceeași perioadă a anului precedent, ceea ce a dus cifra de afaceri semestrială la 332,1 milioane de euro (+13,6%). De asemenea, rezultatele s-au îmbunătățit: EBIT-ul recurent a ajuns la 10,3 milioane (+33%) în al doilea trimestru, cea mai mare valoare din 2016 încoace.

Aici găsiți și articolul din martie 2022 https://traficmedia.ro/waberers-angajeaza-soferi-indieni/

Articole similare

Ad