Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Carosierii se pot documenta de pe site-ul DAF

DAF Trucks si-a reinnoit complet site-ul pentru carosieri, www.dafbbi.com. Platforma online este valabila in 13 limbi si usureaza accesul carosierilor la sfaturi si ghiduri de montare a suprastructurilor pe sasiurile DAF in cel mai eficient mod.
Odata ce un camion a parasit fabrica, merge adesea direct la carosier pentru a fi dotat cu o suprastructura specifica – cum ar fi o basculanta sau o duba– sau cu o macara cu picior de suport.
 

Pentru a oferi suportul optimi carosierilor in configurarea si montarea de suprastructuri, noul site informatic DAF BodyBuilder include acum chiar mai multe scheme si specificatii de sasiuri.
De asemenea, site-ul este unul foarte prietenos pentru utilizatori. De exemplu, aici se face o distinctie clara intre informatiile ce privesc vehiculele Euro 3/5 si cele pentru Euro 6. Utilizatorii pot gasi rapid specificatiile necesare si pot chiar descarca mai multe documente in acelasi timp. de asemenea, cei interesati pot descarca fisiere CAD de pe site care pot fi folosite pentru dezvoltarea suprastructurilor, dar si fisiere 3D care sa arate clientilor exact cum va arata vehiculul in final.
Prin www.dafbbi.com, carosierii pot, de asemenea, avea acces la DAF BodyBuilder Information Plus, care includ informatii detaliate despre vehiculele Euro 6.

Articole similare

Ad