Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

2015 va fi anul dezvoltarii logisticii

Pentru anul acesta, avand in vedere plusul adus de transportul intermodal, dar si de atragerea de clienti noi, Gopet Romania estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu circa 20%. In 2015 se va investi in continuare in dezvoltarea operatiunilor logistice, si in special in infrastructura IT – ERP, un CRM nou si in imbunatatirea conexiunii cu clientii prin platforma EDI. De asemenea, va creste si suprafata de depozitare. Gopet Romania opereaza in Pitesti in doua depozite inchiriate cu suprafata totala de 15.000 m2, ocupate cu produse retail si electronice. Se adauga 10.000 m2 platforma exterioara.
 

Mai mult, la sfarsitul lui 2014 a fost inchiriata o suprafata de 1.500 m2 de depozit in Bucuresti. „Si vom mai inchiria anul acesta si in 2016, deoarece avem multi clienti care ne solicita si servicii de logistica, nume importante din industria bricolaj si electrocasnice. Oferim nu doar depozitare, ci si servicii cu valoare adaugata precum picking, depaletare, repaletare, reimpachetare, etichetare, gestiune de stocuri, raportare etc. Nu vom putea concura imediat cu marii jucatori de pe piata de logistica, dar ne vom dezvolta. Vrem sa marim si echipa in continuare, pentru ca volumul de munca este in crestere“, a aratat Ramona Pacuraru.
Gopet Romania se ocupa si de distributia produselor depozitate aici si a celor provenite din grupaje. Compania are linii de grupaj cu volume importante pentru Suedia, Belgia, Olanda, Germania, Franta cu cate 2-3 plecari saptamanal pentru fiecare, iar colaborarea cu Gopet Bulgaria si filialele sale isi arata roadele din plin in cadrul serviciilor de grupaj.
Tot de anul acesta va creste si componenta de transport intern si sunt luate in calcul parteneriate cu platforme logistice din centrul si vestul tarii pentru a consolida reteaua de distributie in Romania.

Articole similare

Ad