Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

BursaTransport se conecteaza cu o noua bursa europeana

Incepand din ianuarie, in baza unui protocol dintre grupul Wolters Kluwer Transport Services (din care face parte BursaTransport) si bursa lituaniana Cargo.LT, la schimbul de marfuri dintre BursaTransport/123cargo si Teleroute se adauga si schimbul de marfuri cu Cargo.LT pe rute selectate.
Inainte de demararea acestui proiect, cele 3 burse: Teleroute, CargoLT si BursaTransport/123cargo si-au omogenizat masurile de securitate si practicile in domeniul sigurantei in scopul diminuarii posibilitatii de frauda. In acest sens, cele 3 burse administreaza (actualizeaza si consulta) in prezent o lista de companii indezirabile.
 

Ceea ce are ca efect ca odata eliminata din lista membrilor intr-una din burse, o companie nu mai poate accesa nici celelalte doua burse.
In BursaTransport, atat marfurile importate din bursa lituaniana, cat si cele din Teleroute sunt marcate cu un semn distinctiv care ajuta la identificarea mai rapida a sursei lor.
Pentru identificarea interlocutorilor care vad marfurile in celelalte burse, cele trei entitati le ofera membrilor posibilitatea de a cauta in directorul propriu de companii si membri ai celorlalte burse implicate in schimbul de anunturi de marfuri disponibile.
Prin exportul reciproc de marfuri postate intre Teleroute si BursaTransport/123cargo pe de o parte, si Cargo.LT pe cealalta parte, posibilitatile tuturor utilizatorilor acestor burse sa incheie contracte de transport sunt crescute semnificativ.

Articole similare

Ad