Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Portul LA gestionează volume record de containere în iulie

Portul Los Angeles a înregistrat un volum record de containere în luna iulie, continuând o tendință care a fost observată în mare parte a acestui an, dar cu toate acestea portul susține că are capacități neutilizate. Potrivit directorului executiv al Portului din LA, Gene Seroka, chiar și cu actualele provocări feroviare, terminalele maritime din LA sunt mai fluide, decât anul trecut.

Portul din sudul Californiei a înregistrat în luna iulie a acestui an volume în creştere cu 2,5% peste recordul obţinut în 2019. Potrivit unei estimări lunare în acest an, reiese că din primele șapte luni ale anului, cinci dintre acestea au realizat un record în volume.

De asemenea, importurile încărcate în luna iulie s-au majorat cu 3,2%, comparativ cu anul precedent. Deși cifrele de volum pentru luna iulie sunt estimări, se așteaptă puține schimbări, atunci când vor fi publicate cifrele oficiale.

Portul Los Angeles a reușit să elimine întârzierile de nave care așteaptă să acosteze.

„În mod remarcabil, continuăm să mutăm cantități record de marfă și în același timp lucrăm să reducem întârzierile de nave cu aproape 90%, o realizare măreață pentru toți parteneri noștri”,

a declarat Gene Seroka în cadrul unei conferințe de presă.

Corespunzător datelor Descartes Datamyne, timpul mediu de așteptare în portul din LA în iulie a fost de 7 zile, în scădere față de 8 zile în iunie.

În viitor, se așteaptă ca cererea de importuri să se miște după doi ani și jumătate, Gene Seroka a descris ca fiind volume de „sezon de vârf”.

„Oarecum, importurile vor începe să scadă, mă aștept să văd acest lucru reflectat în cifrele noastre din august”,

a declarat Gene Seroka.

Articole similare

Ad