Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

P3 finalizeaza achizitia a 467.000 mp de spatii logistice

P3 Logistic Parks, investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietati europene de logistica, a finalizat procesul de achizitie a doua parcuri logistice in Polonia si unul in Romania, cu o suprafata totala inchiriabila de 467.000 mp de la fondul austriac de investitii CA Immobilien AG. Tranzactia, care include aproape 165 de hectare (ha) de terenuri pentru noi dezvoltari, creste portofoliul logistic al P3 la 2.9 milioane de m2 si pozitioneaza compania in topul celor mai mari dezvoltatori de spatii logistice din Europa.
 

Finalizarea acestei achizitii consolideaza platforma P3 in "CEE Logistics Triangle", la intersectia conexiunilor de transport dintre estul si vestul Europei cu piata industriala in plina expansiune a Germaniei. Tranzactia dubleaza numarul parcurilor logistice detinute de P3 in Polonia si ii intareste pozitia in Varsovia. P3 este acum unul dintre cei mai mari operatori de parcuri logistice din Romania, care este o piata emergenta si un important hub logistic pentru piata europeana de productie.
P3 detine 141 de depozite in noua tari, stabilindu-si o platforma pan-europeana care se intinde de la Madrid pana la Bucuresti. P3 detine, de asemenea, unul dintre cele mai mari portofolii de teren din Europa, cu targetul de a dezvolta 1,6 milioane m2 de noi spatii de depozitare in Europa.

Articole similare

Ad