Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Wizz Air anunță două noi curse între București și Arabia Saudită

Compania aeriană low-cost, Wizz Air a anunțat, astăzi, că va opera două noi rute din România către destinații din Arabia Saudită. Zborurile vor lega cursele din București, Budapesta, Catania, Larnaca, Milano, Napoli, Roma, Sofia, Tirana, Veneția, Viena către Riad, capitala saudită, precum și spre orașul Jeddah.

Noile rute vor majora considerabil sectorul turistic, iar prezența Wizz Air va contribui la programul Vision 2030, care vizează triplarea traficului de pasageri al țării până în 2030. Compania se așteaptă ca anul viitor această extindere să aducă peste un milion de călători suplimentari în Arabia Saudită.

Începând cu 9 ianuarie 2023, Wizz Air va zbura de două ori pe săptămână din Aeroportul Henri Coandă din București către Aeroportul Internațional King Khalid, principalul aeroport care deservește Riadul. Ruta va fi operată în zilele de luni și joi în sezonul de iarnă, iar în sezonul de vară în zilele de luni și vineri.

De asemenea, din 10 ianuarie 2023, zborurile cu plecări spre Aeroportul Internațional „King Abdulaziz” de lângă Jeddah, situat în vestul Arabiei Saudite, vor fi operate în fiecare marți și sâmbătă din București.

Biletele pentru noile rute din România pot fi deja rezervate online pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicației pentru mobil, la prețuri începând de la 54,99 EUR/RON 269.

„Anunțul de astăzi vine în urma Memorandumului de Înțelegere pe care l-am semnat recent cu Guvernul și care ne permite să contribuim la creșterea turismului saudit și a întregului său ecosistem. Văd Regatul Arabiei Saudite ca pe o piață strategică pe termen lung pentru Wizz Air, unde vom continua să inovăm și să purtăm însemnele zborului low-cost în beneficiul rezidenților saudiți și vizitatorilor, precum și în beneficiul economiei diversificate a țării”,

a declarat Jozsef Varadi, CEO Wizz Air.

Articole similare

Ad