Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FAN Courier va sesiza organele de cercetare intr-un caz de inselaciune cu false anunturi de angajare

In ultimele zile, la sediile FAN Courier din diferite orase din tara s-au prezentat candidati la pozitia de sofer profesionist, care sustineau ca au dat curs unui presupus anunt postat in numele companiei, pe unul dintre portalurile de anunturi gratuite. „Unii dintre ei achitasera in contul presupusei inscrieri a candidaturii o suma indicata la telefon de autorul anuntului, altii doreau sa stie unde trebuie sa plateasca aceasta suma de bani”, au declarat reprezentantii companiei.
 

FAN Courier atrage atentia tuturor candidatilor la un post in cadrul companiei ca nu a pretins si nu pretinde nici o suma pentru inscrierea sau alte actiuni derulate in timpul procesului de recrutare personal. ”FAN Courier isi selecteaza personalul si colaboratorii exclusiv pe baza competentelor profesionale si recomanda tuturor celor interesati sa solicite informatii direct companiei, la numerele de telefon de pe website-ul www.fancourier.ro, sectiunea Contact sau pe pagina sa oficiala de Facebook https://www.facebook.com/FANCourier”, a explicat Roxana Magopet, Director de Marketing al companiei.
FAN Courier va depune plangere penala impotriva autorului anuntului pe care il acuza de inselaciune, folosirea neautorizata a marcii inregistrate si de prejudicierea imaginii publice a companiei.

Articole similare

Ad