Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Meiller lansează TRIGENIUS® la IAA Hanovra

Meiller va prezenta la IAA Hanovra, în perioada 20-25 septembrie 2022, în premieră mondială, noua generație TRIGENIUS® de basculante pe trei părți, complet reproiectate, în șase versiuni, pentru vehicule cu greutate totală de la 3,5 la 41 t.

Noile produse au la bază un singur sistem modular, fie că este vorba de cele ușoare, D202 până la D212, cu două axe, de cele cu trei axe cu suprastructură basculabilă D316, de cele cu patru axe, D421, pentru vehicule de 32 t, sau de D528, pentru o sarcină utilă de 28 t.

Basculantele au suprafețe netede atât la exterior, cât și la interior, pentru ergonomie și caracteristici operaționale similare indiferent de clasa de greutate, au design uniform și modern și sunt mai ușoare, datorită sudurii cu laser. Iar acoperirea catodică le conferă o rezistență împotriva coroziunii pe care, așa cum declară reprezentanții Meiller, nu o mai atinge niciun alt producător de basculante.

Meiller este lider de piață pentru basculantele pe trei părți în țările vorbitoare de germană și și-a îmbunătățit continuu suprastructurile de la ultima schimbare majoră a modelului, în urmă cu 15 ani, asigurând-se că acestea sunt mereu actualizate. Iar lansarea TRIGENIUS® anunță o eră complet nouă pentru producător, aspect subliniat și de conferirea unui nume distinctiv: TRIGENIUS®, de la „TRI“ (basculare pe trei părți) și „GENIUS“ (ingeniozitate până la un nivel de neatins până acum). Deci „Triplă ingeniozitate“ – acesta este sloganul sub care va fi comercializată noua gamă.

Articole similare

Ad