Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IAA TRANSPORTATION cu ziua tematică „Transporturi municipale”

Accent major pus pe „Transportul municipal” în cadrul Conferinței IAA – în parteneriat cu Asociația companiilor de transport germane (Verband Deutscher Verkehrsunternehmen e.V., VDV).

În perioada 20-25 septembrie, IAA TRANSPORTATION de la Hanovra va prezenta tendințele și inovațiile din domeniul vehiculelor comerciale, al logisticii și al transporturilor. O parte importantă a noului concept de eveniment o reprezintă cele patru zile tematice din cadrul Conferinței IAA. Cea de-a patra zi tematică „Transportul municipal” va avea loc în cooperare cu Asociația companiilor de transport germane pe 23 septembrie.

Oportunitățile și provocările diverse ale transportului municipal sunt discutate în diferite formate. Subiectele vizate – mobilitatea neutră din punct de vedere climatic în transportul public local, digitalizarea transportului public, concepte de planificare urbană pentru transportul local al viitorului și subiecte actuale, cum ar fi biletul de 9 euro pentru toate mijloacele de transport. Ziua tematică va fi deschisă cu o discuție la foc de către Hildegard Müller, președinta Asociației Industriei Auto (VDA) și Ingo Wortmann , președintele Asociației Companiilor Germane de Transport (VDV). Printre vorbitori se vor număra Eva Kreienkamp , director general al BVG, Gerd Schneider, director general al Volvo Busses Germany, Dr. Tina Wagner , șefa departamentului municipal pentru dezvoltarea traficului din Hamburg, Dr. Olga Nevska , director general al Telekom MobilitySolutions și mulți alți vorbitori din politică și din mediul de afaceri.

Articole similare

Ad