Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Preturi cu 2% mai mari pentru noul Fiat Doblo

Clientii noului Fiat Doblo au la dispozitie trei versiuni: cu ampatament scurt, lung si cu acoperis inaltat, aceasta fiind unica in clasa sa de vehicule. Carosierii au avantajul ca nu trebuie sa investeasca in plus pentru adaptarea caroseriilor vechi la noul model, platforma de incarcare fiind neschimbata, ca si interfata electronica.
Noile imbunatatiri au crescut valoarea reziduala a Fiat Doblo, dupa 36 de luni de folosire sau 60,000 km, de la 42 la 45%, potrivit unui studiu derulat in Germania. Asta se datoreaza calitatii productiei din uzina Tofas din Bursa (Turcia), care a primit medalia de aur in sistemul WCM (World Class Manufacturing).
 

Acest nivel inalt de calitate permite oferirea unor contracte de service personalizate, cu diferite grade de acoperire, de la garantie extinsa la full service. Cu ajutorul Mobile Vehicle Protection Range, vehiculul este asistat pe toata durata de viata, cu costuri reduse.
Noile modificari nu vor fi facute inca si pe Opel Combo, bazat pe Doblo si construit in aceeasi uzina din Turcia.
Preturile noilor modele au crescut cu aproape 2% fata de versiunile curente, in multe tari europene oferta Fiat Professional beneficiind si de o finantare proprie prin FCA Bank, care ofera leasing financiar (Easy Lease) sau inchiriere pe termen lung (Value Rent), in functie de preferintele fiecarei piete.

Articole similare

Ad