Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dumagas va cumpara 70 de camioane in 2015

Sustinerea echipei de management a Dumagas de catre Bancroft Private Equity este totala, lucru confirmat si prin capitalizarea de anul trecut a companiei, iar de la final de 2014 s-a reconfirmat si sustinerea din partea bancilor si a partenerilor.
Astfel, dupa investitia de 4,8 milioane de euro in octombrie 2014, cand au fost cumparate 60 de camioane MAN si 25 de semiremorci Schmitz, in primavara acestui an vor intra in flota nu mai putin de 50 de camioane mega pentru transport international (in special pentru industria auto). Cel mai probabil se va opta pentru MAN si Renault Trucks, in combinatie cu semiremorci Schmitz.
 

Investitiile in transportul cu cisterne vor continua si in 2015, cand se vor achizitiona alte 20 de autotractoare noi, in acelasi timp fiind semnat cu Tip Trailers si un contract de inchiriere pe termen lung pentru 20 de cisterne noi LAG complet echipate.
Pe segmentul distributiei frigorifice nationale s-a decis subcontractarea tractionistilor, iar investitiile viitoare vor fi facute doar in semiremorci frigorifice mono- si multi-temperatura proprii. De altfel, soferii au fost incurajati pe cursele interne sa devina persoane fizice autorizate, de la care Dumagas sa cumpere serviciul de transport. Soferii pot deveni, astfel, propriii lor angajatori, avand mai multa independenta, iar pentru companie se elimina cheltuielile cu intretinerea, soferii fiind cointeresati in exploatarea atenta si cat mai economica a vehiculului. In acelasi timp, au fost atrasi ca parteneri si soferi mai vechi, care cunosc foarte bine activitatea firmei si asteptarile clientilor.

Articole similare

Ad