Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OTL-RA isi completeaza flota cu cinci Karsan Jest

OTL-RA, operatorul de transport public din Oradea, si-a completat saptamana aceasta flota cu cinci autobuze urbane Karsan Jest. Vehiculele, avand capacitate de 22 de locuri (16 pe scaune si sase in picioare), vor intra in curand pe traseele din oras, fiind destinate perioadelor din zi mai putin aglomerate.
Proiectate din start pentru transportul de calatori, Karsan Jest sunt foarte economice, fiind propulsate de motorul Fiat Powertrain turbodiesel de 2,3 l. Franarea se face cu discuri pe toate patru rotile, iar pentru siguranta mini-autobuzul este dotat cu ABS, EBD (distributie electronica a fortei de franare) si ESP.
 

Accesul la bord se face foarte usor, gratie podelei coborate in zona intrarii si stationarii pasagerilor, iar pentru un plus de confort la rulare suspensia este independenta pe ambele punti. Cele cinci vehicule comandate de OTL-RA sunt dotate cu tabele luminoase cu LED-uri pentru afisarea destinatiei, sistem de informare vocala a destinatiei urmatoare, instalatie audio pentru pasageri si conducator, instalatie de aer conditionat si incalzire separata pentru sofer si calatori.
La doar cateva luni de la lansarea oficiala pe piata romaneasca, Karsan Jest confirma asteptarile, alte municipalitati din tara fiind, de asemenea, interesate de micul autobuz. Marca Karsan este comercializata in Romania de importatorul Anadolu Automobil Rom.

Articole similare

Ad