Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Caddy Maxi se lanseaza la Geneva

La scurt timp dupa premiera mondiala a modelului Caddy din Polonia, Volskwagen Commercial Vehicle prezinta modelul Maxi la Geneva International Motor Show. Mai mult de 1,5 milioane de exemplare de modele premiate au fost vandute de-a lungul celor 11 ani de productie. Aproape o treime dintre aceste modele au fost vandute in versiunea Caddy Maxi, cu 47 mai lungi decat celelalte. Succesorul lui Maxi este cu 32 cm mai lung decat versiunea normala.
Pretul pentru noul Caddy Maxi in Germania incepe de la 18.590 de euro si de la 18.960 pentru versiunea de transport persoane, dotata cu acelasi tip de motor si cu aceleasi caracteristici.
 

In Caddy Maxi, care dispune de doua randuri de scaune in compartimentul pasagerilor, capacitatea de marfa este de 530 de litri . Spatiul de depozitare se poate extinde prin plierea scaunelor sau chiar scoaterea lor. Cand este scos al treilea rand de scaune, volum de depozitare este extins la 1350 de litri, ?i, atunci cand al doilea rand de scaune este eliminat, spatiul de depozitare creste la 3.700 de litri. Astfel, fara scaunele din spate, volumul de marfa creste ci 2.852 litri fata de varianta normala. Caddy Maxi este dotat cu un motor cu patru cilindri de doi litri .
Noul Caddy si Caddy Maxi vor fi lansate in Germania la finalul lui iunie si ulterior in toate tarile. Dealerii din Germania primesc deja din martie comenzi pentru acestea.

Articole similare

Ad