Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Farmexim a ales Thermo King pentru flota frigorifica

Farmexim a decis sa-si modernizeze flota interurbana de vehicule frigorifice, dar a cautat si modalitati de a-si spori eficienta operationala, de a diminua zgomotul si de a reduce impactul asupra mediului. Dupa evaluari si verificari atente, impreuna cu Termoport, Reprezentantul oficial al Thermo King in Romania, inclusiv calcule legate de consumul de carburant si de emisiile sonore, conducerea Farmexim a hotarat ca noua flota frigorifica urbana sa aiba in dotare unitati Thermo King seria T-600R pentru controlul temperaturii camioanelor.
 

„Farmexim asigura in prezent livrarea de produse farmaceutice la nivel national unui numar de peste 3500 de clienti, farmacii, precum si unui numar de aproximativ 400 de spitale”, a declarat Cosmin Constantin, manager de flota la Farmexim.
Pentru a asigura transparenta necesara a datelor si vizibilitatea completa a evenimentelor cheie care afecteaza securitatea marfii, unitatile au fost dotate suplimentar si cu inregistrator de date Thermo King TouchPrint cu imprimanta.
Seria T de la Thermo King a stabilit noi standarde in domeniu in ceea ce priveste fiabilitatea, performanta, eficienta si costurile de proprietate reduse, asigurand o capacitate mai mare la viteze de functionare mai mici si permitand un control precis al temperaturii.
Sistemele Thermo King T-600R de control al temperaturii camioanelor, alese de Farmexim, se caracterizeaza printr-o functionare silentioasa, un consum redus de carburant si cerinte minime de intretinere pentru a economisi timp si a reduce costurile de functionare. Unitatile sunt echipate cu sistem de control TSR-3 cu microprocesor si interfata cu simboluri, pentru o temperatura precisa, gratie unor setari rapide si simple ale parametrilor corespunzatori pentru fiecare sarcina.
Thermo King TouchPrint ofera Farmexim o vizibilitate completa a evenimentelor-cheie care afecteaza siguranta incarcaturii, precum deschiderea usilor sau modificarile valorilor de referinta. Inregistratorul de date ofera o putere de procesare si o memorie suficient de mari pentru a permite o interfata cu ecran tactil si o imprimanta termica de mare viteza, transformand configurarea initiala si utilizarea jurnalelor de date in operatiuni foarte simple.
In plus, Termoport a pus la dispozitia Farmexim un program de intretinere asigurat de ampla sa retea nationala de service, precum si instruire pentru soferi.
Farmexim colaboreaza cu Thermo King, producator de solutii de control al temperaturii de transport pentru diverse aplicatii mobile si marca a Ingersoll Rand, pentru modernizarea flotei urbane de vehicule frigorifice cu solutii de racire precise, stabile si sigure.

Articole similare

Ad