Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cargo-Partner deschide o sucursală în Barcelona

cargo-partner adaugă Spania la rețeaua sa globală. Compania austriacă de logistică își continuă astfel expansiunea, de pe 1 septembrie, cu o nouă sucursală în Barcelona. 

„Decizia de a deschide un birou în Barcelona a fost determinată de cererea din partea clienților noștri existenți din regiune”, spune Oriol Asturgo, director general al cargo-partner în Spania. „Biroul nostru din această locație strategică ne va permite să beneficiem de rețeaua de parteneri cargo existentă în Europa și să sprijinim întregul grup de companii cu servicii complete de transport și logistică.”

Noul birou din Barcelona aduce cargo-Ppartner mai aproape de clienții săi din Spania, se arată într-un comunicat. Locația oferă conexiuni ideale cu toate centrele logistice importante din Spania: porturi, aeroporturi și noduri de transport rutier. Biroul din Barcelona completează rețeaua din Europa de Vest și permite Cargo-Partner să valorifice sinergiile cu celelalte locații din regiune pentru a obține timpi de tranzit mai rapizi în transportul rutier. În plus, vor folosi Spania ca un hub pentru transportul aerian și maritim pentru a accelera transporturile din Europa către America.

În acest fel, cargo-partner se află într-o poziție ideală pentru a-și servi clienții din industria auto, alimentară, de vânzare cu amănuntul și multe alte industrii. Echipa cargo-partner din Spania oferă un portofoliu complet de servicii de transport și logistică, de la transportul aerian și maritim la transportul național și internațional de camioane, transportul feroviar și soluții logistice pentru depozite. Echipa din Barcelona este formată în prezent din 6 angajați și se preconizează că va ajunge la 14 până la sfârșitul anului.

Articole similare

Ad