Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Van Eck Trailers, învingător la Trailer Innovation, categoria Componente

Van Eck Trailers a câștigat marele premiu, cu 68 de puncte, datorită sistemului de blocare a containerelor, necesar deoarece transportul mărfurilor în containere cu role este o metodă eficientă utilizată în regiunile BeNeLux și DACH, pentru servicii poștale, spălătorii, comerț cu amănuntul și transportul florilor. Containerele sunt încărcate în toate tipurile de remorci box sau cu podea dublă de la Van Eck, care au o capacitate cu 60% mai mare decât a celor standard.

Producătorul olandez dezvoltă soluții de calitate și cu amprentă joasă de carbon, dar care să permită încărcarea și descărcarea sigure și eficiente ale mărfurilor și să garanteze siguranța acestora. Încărcarea ideală a containerelor cu role ar însemna ca remorca să fie ocupată în întregime, iar ancorarea produselor s-ar face în spatele vehiculului. Dar uneori se face încărcare parțială, pentru care este nevoie de alte sisteme de ancorare, care necesită alt timp și alte costuri. De aceea Van Eck a proiectat, testat și finalizat acest dispozitiv cu preț avantajos, practic și flexibil, în sensul că ține cont de toate tipurile de încărcare parțială a containerelor și nu necesită training sau experiență pentru o operare corectă. Cu ajutorul său containerele pe role în cazul încărcărilor parțiale sunt securizate și nu se deplasează liber în interiorul remorcii, deci nu există riscul să deterioreze mărfurile sau pereții laterali, accidente care ar aduce costuri suplimentare, și nici riscul de vătămare a operatorilor.

Capacitatea maximă a unei remorci standard sau a unei punți superioare a unei remorci cu podea dublă este de 44 de containere cu role de 1.030×710 mm. Când este încărcată complet, configurația optimă este de 4 grupuri de 10 containere de rolă și o grupare separată de 4 containere. În cazul încărcărilor parțiale, în loc de 10 containere ar putea fi 1-9 într-un grup, iar securizarea lor nu ar necesita nicio modificare suplimentară a panourilor laterale ale boxului. Pe locul al doilea s-a clasat, cu 64 de puncte, MB Pneumatyka, datorită fitingurilor pneumatice cu detectare a scurgerilor din suspensia pneumatică a vehiculelor utilitare, iar pe al treilea, cu 62 de puncte, a fost VDL Weweler cu sistemul de suspensie pneumatică MBS Omega

Articole similare

Ad