Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Euro-Fratello a achizitionat primul Setra 517 HDH din Romania

Transportatorul sucevean Euro-Fratello si-a completat flota de transport international cu un autocar nou-nout Setra 517 HDH, care a fost livrat chiar la inceputul sezonului turistic. Vehicul va fi insa folosit nu doar la charter-uri, ci si la transportul international regulat, Euro-Fratello avand curse catre Austria, Germania, Belgia, Anglia (patru pe saptamana), Olanda, Danemarca, Suedia si Norvegia.
„Am optat pentru acest model deoarece mai avem cateva autocare din generatia precedenta si suntem foarte multumiti de ele. In plus, pe segmentul pe care lucram se pune mare accent pe spatiul de bagaje, iar versiunea 517 HDH ofera cea mai mare capacitate de depozitare posibila.
 

De regula, cei care au bagaje prefera sa calatoreasca cu autocarul, intrucat la avion costurile sunt destul de ridicate. Am dorit sa le oferim clientilor, pe langa posibilitatea de a lua mai mult bagaj, si un confort sporit“, a declarat Marius Bordiciuc, directorul Euro-Fratello.
Pe langa liniile de transport international, operatorul sucevean deserveste si trasee interne, judetene si interjudetene, si detine doua autogari, la Falticeni si Vatra Dornei. De asemenea, are deschise 12 agentii proprii pentru cursele internationale, atat in tara, cat si in strainatate, si intentioneaza sa dezvolte colaborarea si cu agentiile de turism din Romania pentru a se extinde pe circuitele nationale. Astfel, in functie de cum vor evolua lucrurile, flota de 11 autocare si 14 microbuze ar putea fi extinsa.
Modelul Setra 517 HDH achizitionat este propulsat de motorul Euro 6 OM 471, de 510 CP, cu transmisie automatizata GO 250 PowerShift si este echipat cu un pachet complet de sisteme de siguranta, ce include, printre altele, ESP, ABA 3, PPC si ATAS.

Articole similare

Ad