Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Inceput promitator de an pentru constructii

Potrivit INS, in ianuarie 2015, volumul lucrarilor de constructii a crescut ca serie bruta cu 12,2% si cu 12,9% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, comparativ cu luna similara a anului precedent.
Pe elemente de structura au avut loc cresteri la lucrarile de reparatii capitale (+22,6%) si la lucrarile de constructii noi (+17,5%). Lucrarile de intretinere si reparatii curente au scazut cu 6,5%.
 

Pe obiecte de constructii, au crescut volumele la cladirile rezidentiale si cladirile nerezidentiale cu 53,9, respectiv 27,7%, in vreme ce constructiile ingineresti au scazut cu 6%.
Ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, volumul lucrarilor de constructii a crescut cu 12,9%. Pe elemente de structura s-au inregistrat cresteri la lucrarile de reparatii capitale (cu 25,3%), lucrarile de constructii noi (19,3%) si la lucrarile de intretinere si reparatii curente (2,3%).
Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a crescut la cladirile rezidentiale si la cladirile nerezidentiale cu 47,6%, respectiv 29,3%, in vreme ce constructiile ingineresti au scazut cu 11,8%.

Articole similare

Ad