Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Girteka cu un pas înaintea competitorilor în digitalizarea punctelor de contact cu clienții

Girteka, cea mai mare companie de transport pe bază de active din Europa, se află pe drumul său spre un viitor digitalizat. Un exemplu în acest sens este urmărirea și vizibilitatea în timp real a camioanelor sale, care a fost premiată recent, pentru al doilea an consecutiv, ca fiind cea mai bună într-un grup de companii mari de transport.

„După cum știm, datele reprezintă un nou atu în lupta pentru excelență operațională la ambele capete, iar noi permitem ca acest lucru să se întâmple în beneficiul industriei. Câștigarea premiului în această categorie ne poziționează puternic ca lideri în industrie și sunt foarte recunoscător pentru angajații Girteka implicați în această activitate și care dau dovadă de excelență”, declară Martynas Sarapinas, Chief Information Officer, Girteka.

Sustenabilitatea este forța motrice

Girteka a primit și al doilea premiu la categoria „Cei mai sustenabili transportatori” din cadrul Transporeon Top Carrier Award 2022. Aceasta este o confirmare a realizărilor din următorul pas pe drumul Girteka către o companie complet digitalizată, în care sustenabilitatea definește direcția.

„Sustenabilitatea face parte din pilonii strategiei noastre de bază. Lucrăm la acest lucru în fiecare zi. Toată lumea din compania noastră înțelege cât de crucială este pentru acest sector reducerea amprentei de carbon. Iar cu această abordare, răspundem nevoilor clienților noștri și le oferim servicii logistice durabile și de înaltă calitate. Premiul de la Transporeon nu face decât să dovedească acest lucru”, comentează Pavel Kveten, Chief Operating Office, Girteka West.

Transporeon este cea mai importantă platformă de management al transporturilor din Europa, care alimentează cea mai mare rețea globală de transport de marfă a expeditorilor, transportatorilor, LSP și comercianților cu amănuntul. Este un ecosistem pentru a muta, gestiona și monitoriza transportul de marfă, în care toți participanții din lanțul de aprovizionare sunt interconectați.

Platforma bazată pe cloud este complet echipată pentru a răspunde nevoilor moderne ale lanțului de aprovizionare și pentru a face față tuturor provocărilor cu care se confruntă profesioniștii din domeniul logisticii. Transporeon rulează, integrează și conectează mai multe aplicații într-o singură platformă logică, oferind cele mai bune soluții din clasa sa pentru toate părțile și rezolvând probleme specifice de transport de marfă.

Premiul Transporeon Top Carrier Award este un clasament al celor mai de succes companii de logistică din lume. „În timp ce industria logistică vorbește despre importanța schimbului de date, realitatea este adesea insuficientă. Suntem foarte mulțumiți să vedem că Girteka nu numai că folosește datele pentru a lua decizii mai bune pe cont propriu, dar le împărtășește în cadrul rețelei sale pentru a coopera pe baza datelor și a faptelor concrete, mai degrabă decât pe baza speranțelor și promisiunilor. În acest sens, aș dori să felicit Girteka pentru că a câștigat Transporeon Carrier Award în această categorie deja de două ori în secvențe. Având în vedere că în această categorie concurează cu un total de 145.000 de transportatori, această realizare nu poate fi supraestimată”, a declarat Serge Schamschula, Senior Partner Manager, Transporeon.

Articole similare

Ad