Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pall-Ex Romania a lansat un nou Hub

Pall-Ex Romania isi extinde Reteaua prin deschiderea unui nou hub pentru a simplifica prelucrarea volumelor de marfa paletizata ce se afla in continua crestere.
Noul hub de 4.000 metri patrati localizat in Bucuresti contribuie la cresterea eficientei si flexibilitatii economisind timp deoarece marfurile din aceasta zona au acum un tranzit mai scurt, iar traficul din hub-ul central din Sibiu este fluidizat. Cel mai important beneficiu pentru clienti este ca o data cu deschiderea celui de-al doilea hub au fost reduse costurile de livrare pentru zona de sud a tarii.
 

Dupa ce a realizat o crestere cu 64 de procente a volumelor de marfa transpotate in 2014, fata de activitatea anului 2013, Pall-Ex Romania a transportat recent paletul cu numarul 300.000 si si-a consolidat pozitia de lider de piata pentru servicii de transport express marfuri paletizate in Romania. Comentand asupra realizarilor companiei, General Manager Claudiu Hila al Pall-Ex Romania a afirmat: “Incercam sa fim tot timpul cu un pas inaintea concurentei si sa aducem inovatie si eficienta, in beneficiul clientilor nostri. Sunt incantat de progresul facut de reteaua noastra, dar avem multe provocari carora trebuie sa le facem fata, iar satisfactia clientilor ramane principalul nostru obiectiv.”
Pall-Ex are in prezent o retea formata din 28 de locatii. Prin intermediul Retelei Pall-Ex marfa transportata beneficiaza de asigurare de pana la 15.000 de Euro pe palet. Dovada livrarii se face in timp real prin SMS cu efect vizibil imediat de catre client in modulul Track&Trace. Acesta acceseaza on-line contul de utilizator, unde gaseste mai multe informatii: data, ora si persoana care a receptionat marfa, precum si setul de documente confirmate in format scanat. Documentele raman arhivate pentru o perioada indelungata de timp (1 an), fiind la dispozitia clientilor atunci cand acestia au nevoie de ele.

Articole similare

Ad