Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTE Trailers lansează prima platformă de vânzare/cumpărare online de autotractoare, semiremorci și trailere noi și rulate

În contextul general de piață din ultimii ani, în care planificarea pe termen lung a unei activități devine din ce în ce mai anevoioasă, companiile trebuie să dea dovadă de flexibilitate și ingeniozitate pentru a-și putea păstra și întări poziția de piață. Totodată, din cauza fluctuațiilor prețurilor materiilor prime și a problemelor uriașe în cadrul lanțurilor de aprovizionare, automatizarea și digitalizarea proceselor devine un pas esențial pentru viitorul companiilor. De aceea, CTE Trailers, pornind de la ideea de a crea un hub de vânzare de vehicule comerciale și de servicii integrate, lansează platforma online SELECTrailers.com.

Platforma SELECTrailers.com va reuni toată oferta CTE Trailers de autotractoare, semiremorci și trailere, atât pentru vehiculele rulate, cât și pentru cele noi. De asemenea, compania pune la dispoziția partenerilor săi multiple soluții de finanțare, buy-back, trade-in, leasing financiar și leasing operațional, posibilitatea de cumpărare în rate și oferte speciale autentice.

Crearea platformei SELECTrailers.com a rezultat din dorința de a aduce un plus de valoare serviciilor companiei prin prezentarea lor online. De aceea, a fost nevoie de crearea unui nou brand, care să definească și să reunească toate brandurile comercializate sub sigla CTE.

Calitate și siguranță

Pentru a asigura un nivel înalt de calitate și siguranță, vehiculele rulate sunt achiziționate de la un grup de vânzători de încredere din întreaga lume, având la bază parteneriate de termen lung, ceea ce permite CTE Trailers să dispună de un stoc diversificat de produse. Vehiculele sunt livrate către unul dintre parcurile companiei CTE Trailers, localizate în Arad, Ciorogârla și Plovdiv, iar imediat ce autovehiculele ajung în sediile CTE Trailers, toate unitățile sunt verificate de experții în vehicule din cadrul companiei. Prin acest proces, clienților li se garantează un nivel de uzură de maximum 50% al sistemului de frânare și al anvelopelor.

„Constituie un avantaj major faptul că avem service propriu și putem evalua în detaliu produsele. După ce trec de procesul de evaluare în service, informațiile complete despre vehicule și starea lor tehnică sunt încărcate în sistemul nostru de operare și apoi preluate în mod automat de platforma www.selectrailers.com. Astfel, devine mai ușor pentru cumpărători să găsească online vehiculul sau utilajul potrivit, în cel mai scurt timp. ne spune Anca Gustil, Business Manager Used Vehicles.

Facilitarea vânzărilor

Platforma permite, de asemenea, clienților companiei să vândă vehicule comerciale. CTE Trailers vine în ajutorul lor cu oferte avantajoase, facilitarea închiderii leasingului sau creditului anticipat prin plata directă către finanțator. De asemenea, cei care doresc să vândă vehiculele proprii către CTE Trailers au avantajul că nu sunt obligați să asigure starea vehiculului, având în vedere că întregul proces de evaluare tehnică este făcut de experții CTE Trailers înainte de încheierea contractului de vânzare.

„Așteptările sunt ca în viitorul apropiat www.selectrailers.com să devină prima platformă din România care vinde și cumpără exclusiv online semiremorci, autotractoare, trailere și alte vehicule comerciale.” spune Anca Gustil.

În concluzie, toți transportatorii și ceilalți parteneri din România și Bulgaria au acces la o platformă online complexă, de unde pot achiziționa imediat un vehicul rulat verificat, bine întreținut și pregătit pentru obiectivele acestora. În viitorul apropiat, CTE Trailers se așteaptă ca platforma www.selectrailers.com să devină un centru unde clienții își pot vinde, achiziționa și promova autovehiculele, în timp ce economisesc bani și timp.

Anca Gustil, Business Manager Used Vehicles CTE Trailers:

„Departamentul de service și vânzări piese de schimb a fost întotdeauna alături de departamentul de vehicule comerciale, care înglobează atât vehiculele noi, cât și pe cele rulate. Împreună, susținem una dintre valorile principale ale companiei CTE Trailers, și anume spiritul de echipă. CTE oferă clienților săi consultanță și soluții avantajoase pe partea de after-sales, pentru a construi împreună un parteneriat de cursă lungă.”

Articole similare

Ad