Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Jeep va lansa noi modele de SUV-uri electrice în Europa

Celebra marcă, Jeep va introduce patru modele complet electrice de SUV-uri în Europa până în 2025 cu oferte în principalele segmente de volum. Toate vehiculele vor fi 100% electrice până în 2030, potrivit unui comunicat de presă. Primul SUV electric care urmează să fie lansat va fi Jeep Avenger. Modelul a fost prezentat la începutul acestui an în cadrul planului strategic.

Avenger va debuta pe 17 octombrie la Salonul Auto din Paris, iar în Europa va ajunge în showroom-uri la începutul anului 2023. Noul Avenger va fi produs la uzina din Zychy, Polonia, urmând să fie introdus şi pe alte piețe, precum Japonia şi Coreeea de Sud.

Wagoner S, al doilea model nou va fi oferit sub formă de BEV cu o autonomie de 400 de mile, o singură încărcare, 600 CP și va ajunge de la 0 la 100 km/h în aproximativ 3,5 secunde. 

Al treilea model nou va fi Jeep Recon, care se va lansa în America de Nord anul viitor, iar producţia sa va începe în 2024. Jeep Recon va fi oferit sub formă de BEV pentru aventuri off-roading. Modelul poate fi comandat începând cu 2023 şi va fi vândut pe principalele piețe din întreaga lume, inclusiv în Europa. 

Până în 2030, Jeep va oferi o gamă nouă de vehicule electrice cu baterii (BEV) și se estimează ca ponderea să reprezinte circa 50% de vehicule electrice vândute în SUA.

Articole similare

Ad