Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cel mai nou model Nissan X-Trail este lansat pe piață

Următorul pas al ofensivei Nissan pe piața vehiculelor electrificate prinde contur astăzi, odată cu premiera regională a celei de-a patra generații X-Trail. Aproape șapte milioane de unități X-Trail au fost vândute la nivel global, făcându-l unul dintre cele mai populare vehicule pentru familiști.

Noul model Nissan împarte același ADN cu cele trei generații X-Trail precedente: design robust, elemente practice versatile și sistem avansat de tracțiune integrală. Noul X-Trail va fi disponibil atât cu cinci, cât și cu șapte locuri, o soluție convenabilă pentru călătoriile cu familia extinsă sau cu prietenii.

Datorită noii platforme CMF-C a Alianței, un exemplu de inginerie avansată, inovație și tehnologie de ultimă generație, noul X-Trail ridică încă o dată ștacheta în segmentul crossover. Clienții pasionați de aventură se vor bucura din plin de performanța dinamică îmbunătățită și tehnologiile avansate de electrificare oferite de noua generație X-Trail.

„Înlocuirea unui simbol precum X-Trail este o responsabilitate uriașă. S-a impus pe piață ca un vehicul prin care familiștii pot porni în aventuri, așadar, știm deja ce apreciază clienții noștri. Cea de-a patra generație X-Trail oferă capabilitățile necesare pentru outdoor, cu un sistem avansat de propulsie electrificată și tracțiune integrală, combinat cu o tehnologie intuitivă și confortabilă”, a declarat Francois Bailly, Senior Vice President, Chief Planning Officer, regiunea AMIEO Nissan.

Un design în tendințe de muscle-car, robust și modern

Atracția numărul 1 pentru X-Trail, de-a lungul celor 3 generații anterioare, a fost designul său distinctiv și alura robustă, fără a inspira agresivitate.

Atât exteriorul, cât și interiorul noului X-Trail reflectă personalitatea vehiculului – adaptabil și aventuros. Exteriorul este evidențiat de elemente de design Nissan, cum ar fi plafonul său distinctiv cu design fluid și grila frontală V-motion. Partea frontală este încadrată de faruri impresionante, ce par sculptate în bara de protecție față a caroseriei, cu lumini de zi și indicatoare combinate, amplasate de-a lungul liniei capotei.

Din lateral, datorită pasajelor robuste ale roților din față și din spate, X-Trail este o prezență impunătoare pe șosea, în vreme ce, elementele de la baza ușilor conferă un design fluid împreună cu liniile precise ale ușilor.

Forma montantului C asemănătoare unei înotătoare de delfin, concentrează atenția spre partea din spate, unde stopurile masive cu design tip bumerang sunt detaliile care întregesc semi-profilul.

Din spate, se poate observa o linie orizontală robustă, chiar deasupra și dedesubtul plăcuței de înmatriculare, în timp ce luminile spate distanțate asigură o deschidere largă a portbagajului. Un panou ornamental argintiu se curbează sub bara de protecție spate, reflectând caracterul aventuros al lui X-Trail.

Caracteristicile aerodinamice cheie includ deflectoare de anvelope „3D” în fascia frontală inferioară, un obturator activ al grilei pentru a controla fluxul de aer în compartimentul motor, modelarea specială a montantului A, scut sub caroserie care să gestioneze fluxul de aer sub vehicul și o „perdea de aer” unică, ce direcționează cu precizie fluxul de aer din față către părțile laterale ale X-Trail.

Clienților le place să aducă note personale, așadar, caroseria noului X-Trail va fi disponibilă într-o paletă de 10 culori, dintre care 5 combinații în 2 tonuri, punând în total la dispoziție 15 variante de culori.

Articole similare

Ad