Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit 2022

Gala Tranzit de pe 4 noiembrie de la Cluj a adus laolaltă 460 de jucători ai industriei de transport și logistică și reprezentanții a peste 50 de furnizori de camioane, produse petroliere, semiremorci, anvelope și furnizori de servicii de tot felul pentru firmele de transport.

Evenimentul a debutat cu un workshop care a avut în centru digitalizarea firmelor de transport, susținut de Axes Software, după care reprezentanți ai Inspecției Muncii, Euro Route Control, consultanți fiscali (Horga Consulting, KPMG), manageri cu experiență (Danor Ionescu – PallEx), Dragoș Gavrilescu (Design Thinking Society) și reprezentanți ai industriei (Roxana Ilie – UNTRR, Istvan Barta – Tracknamic), alături de reprezentanți ai Michelin, Shell și SmartDiesel DKV au oferit informații importante despre:

  • calculul diurnei neimpozabile pentru șoferi
  • cum trebuie întocmit un contract de muncă pentru a nu risca impozitarea diurnei
  • cum se aplică detașarea transnațională a șoferilor care fac transport internațional pe diferite piețe europene și cum se desfășoară primele controale (care sunt amenzile).
  • cum se controlează întoarcerea șoferilor  și întoarcerea camioanelor în țara de origine
  • cum se poate diferenția o firmă de transport de altele pe o piață fragmentată de transport precum cea a României, cu 40.000 de operatori de transport, din care peste 33.000 cu 1-5 camioane.

Toate subiectele discutate vor face subiectul unor articole dedicate care vor fi publicate în revista Tranzit de decembrie.

Atmosfera de sărbătoare a fost asigurată de cele 50 de companii prezente cu standuri primitoare, inovative, construite sub semnul respectului pentru clienții transportatori și al celebrării parteneriatelor.

Ziua de conferință s-a încheiat cu ceremonia de premiere a 15 companii de transport care au obținut rezultate financiare foarte bune în 2021. Emoția nominalizării pentru prima oară pentru unele dintre companii și bucuria reîntâlnirii în număr mare după Gala din 2021, desfășurată cu numai 330 de participanți, s-a consumat în petrecerea în care Smiley a ridicat în picioare sute de invitați.

Fotografii de la eveniment și filme de la fiecare moment al zilei vor fi încărcate în zilele care urmează pe pagina de eveniment.

Mulțumim tuturor pentru participare!

post-large-portrait
4 noiembrie 2022
Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca

Galerie Eveniment

Prezentări

Prezentare Tranzit - Marilena_Matei

Prezentare Tranzit - Marilena_Matei

Introdu parola:
Clarificari detasare_Tranzit

Clarificari detasare_Tranzit

Introdu parola:
Dragos Gavrilescu - Trei provocari

Dragos Gavrilescu - Trei provocari

Introdu parola:
MOBILITY - TRANZIT 2022 - PROVOCĂRI ȘI SOLUȚII

MOBILITY - TRANZIT 2022 - PROVOCĂRI ȘI SOLUȚII

Introdu parola:
Petru Horga - Indemnizatia specifica detasarii transnationale

Petru Horga - Indemnizatia specifica detasarii transnationale

Introdu parola:
Prezentare Michelin_Gala Tranzit 2022

Prezentare Michelin_Gala Tranzit 2022

Introdu parola:
SHELL_RO_prezentare

SHELL_RO_prezentare

Introdu parola:

Program

12:00
Workshop Axes Software: "Rolul digitalizării în optimizarea transporturilor. Cum pot ajuta soluțiile software in gestionarea transporturilor si raportarea automatizată a transporturilor rutiere de bunuri cu risc fiscal ridicat în sistemul RO e-Transport?”
Soluții software pentru planificarea transporturilor, optimizarea distribuției (inclusiv last mile) și a încărcării, calcularea și controlul emisiilor CO2, stabilirea rapidă a profitabilității curselor ș.a.
Axes Software a diversificat gama de functionalități a aplicației sale de tip TMS, xTrack TMS, în cadrul proiectului Platforma inovatoare de gestionare prin inteligență artificială a proceselor de lucru în fabrici și depozite (ID 129490) si vă invită să vedeți cum.
Participarea la workshop se face cu preînscriere – sunt 40 de locuri.
13:00
Prânz - Posibilități de interacțiune transportatori-expeditori
14:00
Prezentare Piața de transport din România s-a maturizat. Anii de consolidare pot ajuta firmele de transport să treacă pentru crizele din 2022 I – focus pe date financiare si start vot pentru Premiul de popularitate
Marilena Matei
14:20
Prezentatare - noi produse și servicii care răspund noilor cerințe legislative
Michelin
14:35
Prezentare
Shell
14:50
Cum trecem peste crizele anului? E nevoie de o transformare organizațională și digitală: ce înseamnă și cum gestionăm un astfel de proces?
Danor Ionescu, CEO Pall-Ex, Dragos Gavrilescu - CEO Design Thinking Society, un reprezentant Horvath, Istvan Barta - Tracknamic
15:30
Q&A
15:40
Coffee Break
16:40
Prezentare - Piața de transport, influențată de Pachetul Mobilitate II
Marilena Matei
16:45
Prezentare Smart Diesel
17:00
Detașare transnațională – cum sunt reglementate indemnizațiile prin Legea 72 și modificările la Codul fiscal? Este indeminizația de detașare parte a salariului minim sau nu? În ce situații indemnizația de detașare poate să nu fie socotită parte a remunerației minime? - importanța redactării corecte a contractului de muncă.
Controale ITM, ANAF pe detașare.
Ce noutăți sunt pe partea de control pe detașare din partea autorităților de muncă din țările UE?
reprezentanți ai Inspecției Muncii, Roxana Ilie - UNTRR, consultant fiscal specializat pe Transporturi, Petru Horga, Daniel Jinga - Associate Director People Services, KPMG România
17:50
Studiu de Caz
Tracknamic
18:05
România deține președinția Euro Control Route. Care sunt prioritățile de control în Europa? Cum se fac controalele pe restricțiile introduce de Pachetul Mobilitate – întoarcerea șoferilor la 3-4 săptămâni, întoarcerea camionului la 8 săptămâni?
Florin Gagea, responsabilul coordonator EuroControl Route din partea României.
18:35
Soluții case de expediții pentru a aduce camioanele acasă la maximum 8 săptămâni
5 case de expediții – DSV Road, LKW Walter, sennder, Laguna Technology si EURO TEAM GB SPEDITION – vor fi prezente cu stand pentru a iniția discuții business-to-business cu cărăușii interesați
18:50
Reglementări noi în lucru la Ministerul Transporturilor
reprezentanți ai Ministerului Transporturilor și ai asociațiilor profesionale ale transportatorilor
19:00
Cocktail - pregătire decernare premii de eficiență Tranzit
19:30
Ceremonia de decernare a replicilor premiilor Camionul Anului 2023, Truck Innovation Award și premierea celor mai eficiente companii de transport din România - 2022
20:00
Cina de gala
22:00
Concert Smiley
23:00
Petrecere cu DJ
01:00
Final eveniment

Parteneri Sortează după:

as24
Total Energy
michelin
rompetrol
Continental
dkv
smartdiesel-dkv
Shell
Tracknamic
uta
Varta
asko
divvos
ids
iveco
Daf
Ford Trucks
mercedes benz
mol
Hankook
Eurocleaner
renault trucks
safe fleet
volvo
verag
oscar
Prinx
Axes Software
CTE Trailers
Dinamic 92
eurowag
Eurotoll
EBV Finance
Premium Lubricants
schmitz
timocom
unicredit leasing
transics
wiass
Trelo
UNTRR
YLOAD
Inelo
BRD
chimono
Eurogate
Premium Trailers Store
Move Expert
Transferry
tip trailer services
DSV