Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Axis Communications promoveaza sistemul complet de supraveghere

ELKOTech Romania, distribuitor autorizat Axis Communications, a organizat – in parteneriat cu Microsoft Romania – ELKO Surveillance Solutions Roadtrip. Evenimentele au avut loc in Oradea, Targu Mures si Bucuresti si au avut ca obiectiv prezentarea celor mai noi solutii de implementare si integrare ale serviciilor online cu echipamentele si aplicatiile specifice de supraveghere.
„Axis Communications, prin intermediul resurselor hardware si software pe care le pune la dispozitia clientilor si partenerilor sai, dezvolta un ecosistem de supraveghere complet.
 

In acest moment, prin intermediul Axis Camera Application Platform, orice integrator de solutii poate dezvolta aplicatii personalizate, cu care sa realizeze o supraveghere video optima, indiferent de scenariul cerut de client“, a declarat Bogdan Gavril, Sales Engineer Axis.
Axis Camera Application este o platforma software deschisa care permite dezvoltarea de aplicatii third party ce pot fi instalate pe camerele de retea si pe video encoderele Axis.
Platforma este compusa din trei componente:
– Kit de dezvoltare software (SDK) pentru aplicatii. Pachetul SDK include sisteme de compilare, API-uri pentru accesarea functionalitatilor, documentatie si exemple de cod;
– Platforma Open ce permite descarcarea de aplicatii compatibile, create de companii terte;
– Instrument de testare a compatibilitatii, pentru a se garanta functionalitatea aplicatiei dezvoltate cu video encoderele si camerele de retea Axis.

„In calitate de distribuitor autorizat Axis si Microsoft in Romania, am pornit de la ideea ca putem imbunatati si diversifica solutiile pe care le punem la dispozitia integratorilor adaugand tehnologia Microsoft Azure camerelor de supraveghere Axis. Astfel, datele inregistrate sunt transmise direct in reteaua globala de datacenter-e Microsoft. Folosind acest tip de solutie, nu mai este necesar un mediu clasic de inregistrare, deci dispar problemele legate de capacitatea de stocare limitata, fiabilitatea in exploatare si securizarea acestuia. Investitia initiala pe care o face clientul este cu mult redusa in comparatie cu scenariul clasic, iar tehnologia Microsoft Azure ofera o flexibilitate ridicata si un SLA (Service Level Agreement) garantat de 99,95%“, declara reprezentantul companiei ELKOTech, Dan Popescu, Microsoft Product Manager.

Articole similare

Ad