Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Temsa propune HD 12 pentru curse intercity si turistice

Temsa HD 12 a ajuns in Romania la sfarsitul lui martie – parte dintr-un circuit mai lung, care include Franta, Serbia, Polonia, Estonia – si a fost prezentat atat clientilor, cat si reprezentantilor presei. De altfel, autocarul de 50+1+1 locuri a fost configurat special pentru Europa de Est.
Odata cu trecerea la motorizarea Euro 6, Temsa HD 12 beneficiaza de un pachet complet de sisteme de siguranta, ce include in standard ABS, ASR si ESP. Vehiculul, propulsat de motorul DAF MX 11, de 430 CP, este ideal pentru cursele pe distante lungi sau pentru circuite turistice, fiind echipat cu axa fata independenta, suspensie integral pneumatica si numeroase dotari interioare menite sa creasca confortul pasagerilor.
 

Dintre acestea amintim geamurile laterale duble si cu tenta de culoare, sistemul radio-CD/MP3 player si DVD, cu doua monitoare LCD, toaleta, sistemul de aer conditionat de 39 kW, sistemul de iluminare LED s.a.
Autocarul HD 12 este disponibil si in configuratie VIP, cu 41+1+1 locuri si aranjament interior 2+1, sistem Wi-fi si monitoare individuale, montate in tetierele scaunelor.
Din 2012, Temsa este reprezentat pe piata romaneasca de Autoutil Rom, care se ocupa atat de partea de vanzare, cat si de service pentru elementele de caroserie (motorul beneficiaza de garantie internationala si service in reteaua DAF). Importatorul, care a livrat la inceputul anului trei autocare LD 13 pentru Ministerul Tineretului si Sportului, este increzator in potentialul modelului HD 12 pe piata romaneasca, gratie pretului competitiv si a costurilor reduse de operare.

Articole similare

Ad