Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dachser la „Transport logistics”

Dachser va expune la targul „Transport logistics” din Munchen, in perioada 5 – 8 mai. In hala B6, standul 101/202, compania familiala va prezenta extinderea recenta a retelei sale internationale, solutii complete personalizate, precum si noi oferte de servicii si servicii informatice de referinta.
In standul sau de 800 de metri patrati situat pe doua nivele, Dachser isi va prezenta intreaga gama de solutii logistice.
 

Furnizorul de servicii logistice a adus subiectul integrarii in prim-planul prezentei sale la acest targ: Dachser imbina transporturile aeriene si navale cu cele rutiere si cu activitatile de depozitare, in cadrul tuturor etapelor lantului valoric.
Echipa prezenta la targ este formata din angajati internationali ai Dachser care isi transfera timp de o saptamana posturile de lucru obisnuite la targul din Munchen, astfel ca vor fi prezente la stand multe persoane de contact experte. Anul acesta, compania va fi reprezentata de 92 de angajati din zece tari, in hala B6, standul 101/202.

Articole similare

Ad